Ρέμος-Μπόσνιακ: Μυστικός γάμος τον ερχόμενο Σεπτέμβριο;

|
THESTIVAL TEAM

Γάμο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ετοιμάζουν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, o Αντώνης Ρέμος θέλει να έχει ξεμπερδέψει με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις που πάντα το καλοκαίρι είναι αυξημένες, καθώς ο ίδιος είναι περιζήτητος σε όλα τα πριβέ πάρτι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Αιγαίου.

Οπότε, στα τέλη του Σεπτέμβρη και πριν μπει και πάλι στο χειμερινό του πρόγραμμα, θέλει να κάνει το γάμο του με την Υβόννη. Προς το παρόν το ζευγάρι προσανατολίζεται να γίνει ο γάμος στην Αθήνα, αλλά δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο της Θεσσαλονίκης, της ιδιαίτερης πατρίδας του τραγουδιστή.

Έτσι κι αλλιώς οι δύο τους θέλουν να γίνουν όλα σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο και δεν επιθυμούν, όπως συνήθως άλλωστε, καμία δημοσιότητα για αυτή την πολύ σημαντική ημέρα της ζωής τους. Η πληροφορία, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, διέρρευσε από πολύ στενό άνθρωπο του περιβάλλοντος του τραγουδιστή και είναι ασφαλής.

Αυτό που δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα είναι αν ο Αντώνης Ρέμος δεν θα αλλάξει γνώμη, κάτι διόλου απίθανο, ιδιαίτερα όταν καταλάβει ότι το “μυστικό” δεν είναι πλέον μυστικό. Κάτι ανάλογο, άλλωστε έχει συμβεί και στο παρελθόν, είναι πολύ γνωστό σε όλους όσους τον ξέρουν καλά, ότι ο τραγουδιστής έχει “αλλεργία” στη δημοσιότητα όταν αφορά τις ιδιωτικές στιγμές τις δικές του και της οικογένειας του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.