Για τη ζωή του και την καλλιτεχνική του καριέρα μίλησε στην εκπομπή Happy Day ο Δάκης.

Ο ίδιος έφυγε 17 χρονών από την Αλεξάνδρεια με τις εθνικοποιήσεις του Νάσερ. «Ήρθα για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με ένα φίλο μου πιανίστα και πήγαμε σε ένα κλαμπ στην Κηφισιά και είχε κάτι φίλους μουσικούς και λένε φέρε τον να πει ένα τραγούδι. Ανέβηκα, είπα ένα τραγούδι γαλλικό και άρεσε στον μαγαζάτορα κι αυτό ήταν. Τα λεφτά ήταν αστεία και λίγα. Έμενα σε μια θεία μου που με φιλοξενούσε εδώ. Το βράδυ έλεγα ή θα πάρω το τρόλεϊ να πάω στην Κυψέλη που έμενα – μια δραχμή έκανε νομίζω – ή θα πάρω ένα κουλούρι και θα πάω με τα πόδια για να μην κοιμηθώ νηστικός. Προτιμούσα το κουλούρι» λέει ο Δάκης στο Happy Day.

Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να φύγει στη Γαλλία λόγω και της συγγένειας του με τον Ντέμη Ρούσσος, αλλά οι υποχρεώσεις στην Ελλάδα δεν το το επέτρεψαν. Εξάλλου ο ίδιος δηλώνει: «Δε θα ήθελα ποτέ να ζήσω αυτό το χρυσό κλουβί που δεν μπορείς να πας πουθενά. Δεν θα ήθελα ποτέ να ήμουν ο Michael Jackson.

Όσον αφορά στην εμφάνιση του ο ίδιος δηλώνει: «Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου, αφού δεν μπορώ ακόμα να βλέπω τις ταινίες και τις εκπομπές που είχα κάνει. Κι αυτή που κάνουμε τώρα δεν θα τη δω.»

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: