Δήμητρα Ματσούκα: Έφτιαξα instagram για να στηρίξω τον ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στην αποκάλυψη ότι δημιούργησε λογαριασμό στο instagram για να κάνει καμπάνια υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε η ηθοποιός, Δήμητρα Ματσούκα, στην εκπομπή “Όλα Ξεκόλλα”.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός δήλωσε: «Έχω πει τόσα πολλά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία. Έκανα Instagram για να στηρίξω τον ΣΥΡΙΖΑ. Για να κάνω την καμπάνια. Δεν σας δουλεύω, αυτή είναι η αλήθεια. Πίστεψα πολύ σε αυτό το κομμάτι του δημοψηφίσματος. Ανέβαζα αποσπάσματα ενός οικονομολόγου, νομπελίστα που αρθογραφούσε στους New York Times ο οποίος μετά βγήκε και είπε ότι δεν ήξερε ότι δεν υπήρχε Plan B. Στην αρχή όμως έλεγε ότι το όχι είναι υποχρεωτικό, όχι μόνο για μια χώρα που υποφέρει, αλλά και για την παθογένεια μιας ολόκληρης Ευρώπης».

Η ίδια συμπλήρωσε: «Παρασυρθήκαμε είναι αλήθεια. Ήταν μια νέα φωνή. Εγώ θυμάμαι από μικρό παιδί τους ίδιους υπουργούς να κάνουν συμβούλιο. Μου φάνηκε μια νέα φωνή και μου ήταν πολύ συμπαθής. Μετά κατάλαβα πως αυτό το «όχι» δεν είχε καμία ουσία στην πραγματικότητα.»

Δείτε το βίντεο του zappit.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.