Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε ο pastry chef, Χρήστος Βέργαδος τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη μαγειρική στήλη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

«Δεν μπορώ να σου πω αν θα με δείτε στην Ελένη Μενεγάκη. Δύο χρόνια ήμουν με χορηγό. Μου λείπει η Ελένη και την ευχαριστώ πάρα πολύ και μακάρι να τα ξαναπούμε. Κάποια στιγμή η Ελένη χρειάστηκε να με συμβουλέψει σε κάτι, το οποίο όμως θα το κρατήσω για μένα» λέει o ίδιος, ενώ συνεχίζοντας αναφέρει σχετικά με τους μάγειρες με τατουάζ: «Από ότι φαίνεται αν δεν έχεις τατουάζ δεν κάνεις καριέρα. Δεν κατακρίνω κανέναν από αυτούς που έχουν τατουάζ». Και μιας και οι κουβέντα έρχεται σε αυτά μοιραία πάει στους εξής κυρίους:

Γιώργος Τσούλης

«Αν με ρωτάς την προσωπική μου άποψη, εγώ ποτέ δεν θα αποκαλούσα την Ελένη Μενεγάκη «τσούπρα μου», δεν μου άρεσε.»

Άκης Πετρετζίκης

«Είναι ένα παιδί που έχει πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό. Έχω ακούσει πάρα πολύ κόσμο να μου λέει ότι «έχω κάνει τις συνταγές του Άκη και μου έχουν βγει» και έχουν βγει και ωραίες, άρα για εμένα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία αυτό.»

Διονύσης Αλέρτας

«Ιδιαίτερος πολύ. Πολύ καλός συνάδελφος» λέει ο Χρήστος Βέργαδος, ενώ ως προς το αν έχουν τσακωθεί, ο ίδιος λέει «Κοίταξε, αιωρείται κάτι στον αέρα, το οποίο ποτέ δεν κατάλαβα γιατί. Δεν ξέρω... ανταγωνισμός είναι; Αν με ρωτάς οι συνταγές του τηλεοπτικά κάποιες φορές δεν είναι τόσο εύστοχες. Δηλαδή όταν κάνουμε τηλεοπτική ζαχαροπλαστική, πρέπει τα υλικά και οι συνταγές που προτείνουμε να είναι εύκολες. Τηλεοπτικά ίσως σε αυτό το κομμάτι να κάνει κάποιες φορές λάθη. Από εκεί και πέρα και το show όπως είπες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εγώ δεν το έκανα ποτέ γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου.»

Κλείνοντας τη συνέντευξη του ο Χρήστος Βέργαδος αναφέρει: «Αν δεν έχω πορεία τηλεοπτικά και μέχρι εδώ που έχω φτάσει είναι καλά».