Η Ζόζεφιν πριν από μερικές μέρες μιλώντας στο Down Town και αναφερόμενη στη σχέση της με τον γιο της Χριστίνας Παππά, είχε τονίσει: «Με τον Δημήτρη ήμασταν μαζί δέκα μήνες. Χωρίσαμε γιατί μάλλον έλειψε η αγάπη και ο σεβασμός. Το θέμα είναι ότι προτού καν χωρίσουμε είδα να δημοσιεύεται η είδηση σε γνωστό περιοδικό, το οποίο κυκλοφορούσε Τετάρτη και εγώ χώρισα Πέμπτη. Δεν βγήκα να μιλήσω για το χωρισμό μου, απορώ πώς μαθεύτηκε. Πάντως η σχέση αυτή είχε πια τελειώσει οριστικά».

Οι δημοσιογράφοι, λοιπόν, ρώτησαν σχετικά τη Ζόζεφιν κι εκείνη τα έριξε όλα στο περιοδικό: «Άλλαξαν τα λόγια μου, είμαι καλά με τον Δημήτρη, τέλος! Δεν δήλωσα κάτι τέτοιο. Δεν δίνω σημασία, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό το θέμα».

Έλα όμως που η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με την Φανή Πλατσατούρα που είχε πάρει τη συνέντευξη από την τραγουδίστρια και της έβαλε να ακούσει το ηχητικό που επιβεβαίωνε τα όσα έγραφε το περιοδικό. Εκεί ήρθε το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα: «Κρίμα... Ξεφτιλίστηκε τώρα! Θα έπρεπε να τη συμβουλεύει η Χριστίνα Παππά για να μην ξεφτιλίζεται! Αυτό είναι ντροπή, και ένας άνθρωπος εκτίθεται και τον λέει ψεύτη. Δεν είναι έτσι κ. Ζοζεφίν, πως σας λένε... Είναι νέα κοπέλα και με αυτά τα δείγματα δεν θα πάει μπροστά. Η ειλικρίνεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στους ανθρώπους».

Δείτε το βίντεο του zappit: