“Δεν μπορεί μια πολύ άσχημη και ατάλαντη γυναίκα να κρίνει μια πετυχημένη”

|
THESTIVAL TEAM

Για τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Μπέζα και το Πρωινούλι η Χριστίνα Πολίτη , η οποία τόνισε ακόμα πως δεν μπορεί μια άσχημη γυναίκα να κρίνει μια πετυχημένη.

«Με ενοχλεί η κατινιά και η αδικία. Δεν μπορεί μια πολύ άσχημη και ατάλαντη γυναίκα να κρίνει μια πετυχημένη γυναίκα ή κάποιος που δουλεύει σε έναν σκουπιδοτενεκέ μέσα να κρίνει την καριέρα κάποιου που έχει μια επιτυχία, γιατί την επιτυχία την κρίνει ο κόσμος. Το θεωρώ λίγο υπερβολικό. Δεν μου αρέσουν τα δήθεν, δεν έχω μικροαστισμό, δεν είμαι συστημικό άτομο, γενικά κάνω ότι μου κατέβει στο κεφάλι».

Για τον Μάρκο Σεφερλή και το πρωινό του Mega: «Στο Mega πέρασα καταπληκτικά και στο παιχνίδι και στο πρωινό. Ήταν μεγάλη βλακεία που έδιωξαν τον Μάρκο Σεφερλή από το Mega. Θα έκανα ξανά πρωινό, αλλά με φίλους μόνο. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το έκανα κάθε μέρα, αλλά με φίλους μου θα μπορούσα να έκανα πράγματα. Είμαι πάντα της παρέας, αλλά η τηλεόραση δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή».

Δείτε το βίντεο του zappit.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.