Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Συμμαθητές» και προκάλεσε αίσθηση με το τσιφτετέλι της στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YOU και και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα τραυματικά παιδικά της χρόνια.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Πώς ήσουν ως παιδί;
Όπως είμαι και τώρα. Αυτό που θυμάμαι, όμως, έντονα ήταν τα χρόνια που πήγαινα σε ένα ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης που είχε πολύ σκληρό και αντιπαιδαγωγικό σύστημα. Φόραγα ποδιά, προσευχόμασταν, κυνηγούσαν τα κορίτσια όταν επικοινωνούσαν με τ' αγόρια, είχαμε ανάμεσά μας και παιδιά-πράκτορες για να τους μεταφέρουν τι συμβαίνει. Για να αντιδράσουμε, λοιπόν, ήμασταν πέντε κορίτσια που κάναμε τις Spice Girls και στα διαλείμματα τραγουδούσαμε. Μάλιστα, κάτω από τις ποδιές φοράγαμε ρούχα ίδια με αυτές. Εγώ ήμουν η Melanie C.

Σας έπαιρναν χαμπάρι;
Ναι, τους μετέφεραν οι «πράκτορες» τι λέγαμε και τι κάναμε... Το λεγόμενο gossip το βίωσα από πολύ μικρή.

Αντιδρούσες;
Εγώ αντιδρούσα μέσα από τη μουσική και το χορό. Μας έλεγαν στο σχολείο διάφορα και μας απαγόρευαν να ακούμε μουσική. Για παράδειγμα, δεν μας άφηναν να ακούμε Ρουβά, γιατί τον έλεγαν αντίχριστο! Οπότε εγώ περνώντας αυτά έκανα μετά τρελή επανάσταση στο σπίτι. Άκουγα συνέχεια μουσική και συνεχίζαμε με τις φίλες μου να κάνουμε τις Spice Girls.

Γιατί επέλεξαν οι γονείς σου να σε στείλουν εκεί;
Δυστυχώς είχε πάει και η αδελφή μου εκεί. Όλα αυτά που συνέβαιναν δεν τα γνώριζαν οι γονείς, τα παιδιά τα έκρυβαν, τα απειλούσαν να μη μιλάνε. Αυτό το σχολείο θέλει βομβαρδισμό! Κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό, αν αποκτήσω εξουσία στα χέρια μου, να το εξαφανίσω.

Γιατί δεν το έλεγες στους γονείς σου; Δεν τους είπες ποτέ τι συνέβαινε εκεί;
Όχι. Επειδή και τ' άλλα παιδιά δεν μιλούσαν, δεν ξέραμε τι είναι σωστό και τι λάθος εκεί μέσα. Δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε αν αυτό ήταν παρανοϊκό ή άρρωστο. Ευτυχώς άλλαξα σχολείο και κατάλαβα την πραγματικότητα, αποκάλυψε η Τραϊάνα Ανανία.