Στην εκπομπή "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε το παρών ο Σωτήρης Πολύζος και μεταξύ άλλων μίλησε στη γνωριμία και στο γάμο του με την Μιμή Ντενίση, αλλά και τα όσα έλεγε ο Λάκης Λαζόπουλος στις εκπομπές του:

«Ο Λαζόπουλος κάνει πολύ καλή πολιτική σάτιρα. Βεβαίως με την κατεύθυνση που ο ίδιος θέλει αν δώσει. Είναι ΣΥΡΙΖΑ και το βροντοφωνάζει. Δεν ξέρω πόσο εύκολο του είναι να δικαιολογήσει αυτά που σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει, σε απόλυτη αναντιστοιχία με αυτά τα οποία έλεγε. Είναι πολύ καλός εκεί, αλλά ρε παιδί μου εκπέμπει ένα ρατσισμό που εμένα με ενοχλεί. Δεν μπορείς να σατιρίζεις τον ευτραφή, δεν μπορείς να σατιρίζεις την ηλικιωμένη, τον ηλικωμένο, δεν είναι ασέβεια με τους αστικούς κανόνες, είναι ένας ακραίος ρατσισμός.

Την επομένη του γάμου δεν θα ξεχάσω που κατεβαίνω από τον 6ο στον 5ο που έμενε ο πατέρας μου στο σπίτι στην Αθήνα. Είχε Τρίτη εκπομπή. Εμείς παντρευτήκαμε Τρίτη με την Μιμή. Κι είναι ο πατέρας μου και παρακολουθεί την επανάληψη των χυδαιοτήτων που έλεγε ο Λαζόπουλος και έκλαιγε. Αυτό λοιπόν δεν θα το συγχωρήσω στον Λαζόπουλο. Πήρα και είπα συλλυπητήρια στον αδελφό του για τη μάνα τους που έχασαν. Τον ήξερα χρόνια τον Λαζόπουλου, έχουμε βγει, έχουμε πάει σε μπουζούκια, έχουμε φάει. Αλλά δεν είχε ευαισθησία σε αυτά που άκουγε μόνο η μάνα του Λαζόπουλου. Τον συνάντησα κάποια στιγμή στο λόμπι ενός ξενοδοχείου στην Λάρισα, είπαμε «γεια» και τίποτα άλλο. Τι να πεις με έναν άνθρωπο που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο; Να κάτσω να τσακωθώ; Αν εκείνος κοιμάται καλά τα βράδια με ήσυχη την συνείδηση του ότι είναι δίκαιος με τους ανθρώπους, είμαι οκ εγώ».

Δείτε το απόσπασμα του zappit: