Μία συγκινητική εξομολόγηση για τη μητέρα της, για τη σχέση που είχε με τον Βαγγέλη Σειληνό, αλλά και για την ασθένεια που αντιμετώπισε έκανε η Μαρία Ιωαννίδου στη Χριστίνα Λαμπίρη.

"Είχα μια λατρεία με τη μαμά μου. Απόδειξη ότι έπαθα την παράλυση τη γνωστή. Ήταν ψυχοσωματική κόπωση. Όταν έβλεπα τη μαμά μου να πονάει και δεν μπορούσα να μπω μέσα τον πόνο της. Εγώ χόρευα τότε με τον Σειληνό στο θέατρο και άρχισαν να μουδιάζουν τα πόδια μου τα χέρια μου γιατί κατάπινα δηλητήρια, αυτό που μου έστελνε η μαμά «πονάω, υποφέρω, πεθαίνω", είπε η κυρία Ιωαννίδου.

Αναφερόμενη στις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί, εξήγησε: "Ο Βαγγέλης Σειληνός ήταν η αιτία που δεν έκανα παιδί. Όταν ένα κοριτσάκι 15 χρονών κάνει τόσες εκτρώσεις και δεν σε προσέξουν οι άλλοι που είναι μεγαλύτεροι από εσένα, εκεί κάποια στιγμή δεν κάνεις παιδί. Οι γονείς μου είχαν κάποια ταμπού, δεν θέλαν να πάρω τον Σειληνό, δεν θέλαν να παντρευτώ τόσο νωρίς, κι εγώ δεν ήθελα αλλά μου το έβαλε όρο. Ή παντρευόμαστε και γινόμαστε ζευγάρι χορευτικό ή δεν γίνεται όλο αυτό. Νιώθω τύψεις, αισθάνομαι δολοφόνος που σκότωσα πάρα πολλές ψυχές. Με τον Φρέντυ μπήκαμε στη διαδικασία να κάνουμε παιδί αλλά μου αρρώστησε, δεν τον πρόλαβα".

Για το πρόβλημα υγείας της είπε: "Κόντεψα να πεθάνω. Έχω φιλαρέσκεια και δεν ήθελα να κάνω μαστεκτομή, ήμουν περήφανη για το στήθος που είχα, έκανα και φωτογραφίσεις και playboy γιατί να το κρύψουμε άλλωστε".