Μία δήλωση του Νικήτα Τσακίρογλου έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά, λίγο καιρό μετά την έντονη αντίδραση της συζύγου του, στη βράβευση του Σάκη Ρουβά στα θεατρικά βραβεία Κάρολος Κουν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Με το καλημέρα», ο κ. Τσακίρογλου αποκάλυψε πως αυτοί που έδωσαν το βραβείο στον Σάκη Ρουβά, τον πήραν τηλέφωνο και του ζήτησαν συγγνώμη!

«Δεν είπε τίποτα η Χρυσούλα, κοίταξε να διαφυλάξει τον εαυτό της. Εμείς τα βάλαμε περισσότερο με την επιτροπή. Υποτίθεται στις επιτροπές αυτές είναι πνευματικοί άνθρωποι, καλλιεργημένοι. Τώρα εάν η καλλιέργεια τους φτάνει σε αυτό το επίπεδο να θεωρούν ότι την αρχαία τραγωδία μπορεί να την παίξει ο οποιοσδήποτε και από τη μία μέρα στην άλλη να βραβεύεται...Δεν βραβεύτηκε σαν ηθοποιός, βραβεύτηκε ως τραγωδός.

Είναι αστεία αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στον ελληνικό χώρο και ιδιαίτερα με αυτές τις βραβεύσεις», εξήγησε ο κ. Τσακίρογλου, ενώ αποκάλυψε πως: «Μου ζήτησαν συγγνώμη άνθρωποι που τον τοποθέτησαν να πάρει το βραβείο. Δεν είναι καλό να ζητάει κανένας συγγνώμη. Το λάθος βεβαίως είναι ανθρώπινο, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι».