“Γυμνή” και “έγκυος” στα 63 της – H εκκεντρική μαμά ενός δισεκατομμυριούχου

|
THESTIVAL TEAM

Η Maye Musk είναι μητέρα του δισεκατομμυριούχου Elon Musk και γυναίκα φαινόμενο. Ποζάρει σαν μοντέλο στα 67 της χρόνια. Φωτογραφίζεται γυμνή και έγκυος στα 63 της για γνωστό περιοδικό.

Η Maye Musk ήταν μοντέλο την δεκαετία των 60’s και έφτασε να γίνει φιναλίστ και στον διαγωνισμό Μις Νότια Αφρική. To 2011, η Musk τάραξε τα νερά της showbiz όταν πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού New York σε μια άκρως αμφιλεγόμενη φωτογράφηση. Σε ηλικία 63 ετών η Maye εμφανιζόταν γυμνή και έγκυος.

Ο γιος είναι διάσημος για τις εφευρέσεις του, όπως το PayPal, η Tesla και η SpaceX, και είναι μεγιστάνας με περιουσία που αγγίζει τα 12,7 δισ. δολάρια.

 

Η φωτογράφηση έγινε για άρθρο που ασχολιόταν με το κατά πόσο είναι ηθικά σωστό να γίνεται μια γυναίκα μητέρα σε αρκετά προχωρημένη ηλικία. Ωστόσο τίποτα από τα δύο δεν ήταν αληθές, αφού η φωτογραφία ήταν προϊόν επεξεργασίας.

Οπως είχε πει η ίδια: «Δεν είναι μια φωτογράφηση πορνό. Στα 63 χωρίς ρούχα, δεν είναι ωραίο θέαμα. Τους είπα ότι θα πρέπει να πειράξουν τη φωτογραφία αρκετά, αν θέλουν να βγει καλή». Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η συγκεκριμένη κίνηση είχε συζητηθεί πολύ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.