“Δεν ξέρω κατά πόσο θα ταίριαζα με την Βίσση και τη Βανδή”

|
THESTIVAL TEAM

Σε συνέντευξή της στο «ΕΓΩ!Weekly» αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν θα συνεργαζόταν με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και την Άννα Βίσση.

«Νομίζω ότι κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνω εγώ. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαμε να ταιριάξουμε, χωρίς να σημαίνει ότι ο ένας είναι καλύτερος και ο άλλος χειρότερος» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια και παραδέχτηκε πως τα μπουζούκια δεν της ταιριάζουν: «Mου είχε γίνει μία πρόταση όμως συνειδητοποίησα πως κατά τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Αντώνη Ρέμο πως αυτός ο χώρος δεν μου ταιριάζει».

Ο λόγος για την Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια αρνήθηκε να συμμετέχει στο «Dancing With The Stars» καθώς θεωρεί πως δεν της ταιριάζει με τον τρόπο που γίνεται.

«Μου έχουν προτείνει πολλές φορές να συμμετέχω στο “Dancing With The Stars” αλλά και σε πολλά άλλα shows. Δεν πήγα. Δεν μου ταιριάζει πολύ το show με τον τρόπο που γίνεται. Ένιωθα πως δεν θέλω να εκτεθώ με αυτό τον τρόπο. Θέλω να είμαι πιο αθόρυβη», τόνισε.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.