Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοπόν» και αποκάλυψε τα πάντα για την επιτυχία της κόρης του αλλά και την επιθυμία του να μην χρησιμοποιεί το επίθετό του στο ξεκίνημά της.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε πως η κόρη του δεν έχει ανάγκη το επίθετο του: «Όχι, ίσα-ίσα που μπορώ να πω ότι η Ελεονώρα είναι περισσότερο αυτοδύναμη απ' ό,τι είμαι εγώ. Πήγε στη Θεσσαλονίκη κι έκανε μόνη της 10.000 εισιτήρια. Εμείς πήγαμε με πολλά μεγάλα ονόματα στη Θεσσαλονίκη και δεν πήγαμε καλά. Κουβαλάει το νέο, το φρέσκο, τη δυναμική, την αλήθεια, περισσότερο απ'ό,τι η δικιά μας η γενιά, εφθάρη μέσα στα χρόνια. Στη Θεσσαλονίκη εμφανιστήκαμε μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Πάνο Μουζουράκη και δεν πήγαμε καλά. Μπορεί να ήταν λάθος και η επιλογή του χώρου αλλά όταν είσαι με τέτοιους μεγαλειώδεις και... η Ελεονώρα πήγε μόνη της και έκανε 10.000 εισιτήρια;».

Ο τραγουδιστής σχολίασε και το γεγονός πως η κόρη του κατάφερε να την αποκαλούν με το όνομά της και όχι με το επώνυμό της: «Εννοείται. Γι'αυτό σου λέω ότι υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιας συνεργασίας, επειδή υπάρχει αυτή η αυτονόμηση της. Την είχε από τότε που βγήκε στο χώρο. Η πρώτη της εμφάνιση έγινε μαζί με τον Νταλάρα και τον Ρέμο. Της είπα να μην πεις ότι λέγεσαι "Ζουγανέλη". Αν περάσεις την οντισιόν, να περάσεις με το όνομα σου. Μετά βέβαια το μάθανε».

Ποιος ήταν ο λόγος που ο Γιάννης Ζουγανέλης δε θέλησε να περάσει η κόρη του από οντισιόν με το επίθετό της: «Για δύο λόγους. Ο πρώτος για να μην αισθανθεί η ίδια ότι την πήραν λόγω εμού και ο άλλος ήταν να μην την πάρουν λόγω εμού. Δεν ήθελα».