Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε συνέντευξη του στο περιοδικό "Adore" δεν διστάζει να παραδεχτεί τα ελαττώματα του, που όπως λέει ο ίδιος είναι αρκετά: "Δεν ξεχνάω ποτέ, σε βαθμό κουραστικό. Δεν είμαι εκδικητικός, αλλά θυμάμαι τα πάντα. Είμαι, επίσης, παπατζής με την καλή έννοια. Χειρίζομαι πολύ καλά το λόγο και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που γίνεται προτέρημα στη δουλειά αλλά στην καθημερινότητα είναι ελάττωμα. Κάποιος που σε βλέπει να χειρίζεσαι καλά το λόγο δεν σε εμπιστεύεται a priori, γιατί θεωρεί ότι του λες "παπάντζες".

Η φήμη του καλού παιδιού δεν αρέσει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο που όπως λέει στην πραγματικότητα υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τον αντέχουν: "Δεν μ' αρέσει να είμαι το καλό παιδί, μη με λέτε καλό παιδί. Δεν θέλω να είμαι το καλό παιδί και να με πηγαίνουν όλοι γιατί τότε κάτι σίγουρα δεν πάει καλά. Υπάρχουν, και άνθρωποι που δεν με αντέχουν".

Την προσωπική του ζωή θέλει να την κρατάει μακριά από τα φώτα. Στην ερώτηση αν θα "πουλούσε" την προσωπική του ζωή για να ανέβει η δημοτικότητά του απαντά: "Δεν θα πουλούσα ποτέ τίποτα. Είχα καλή πρόθεση στην αρχή και γι' αυτό τότε τα έλεγα στην εκπομπή. Όμως μετά η μία έφυγε, η άλλη θίχτηκε και έτσι αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω ποτέ για τα προσωπικά μου. Και αυτό το τηρώ εδώ και τέσσερα χρόνια" καταλήγει.