“Δεν είμαι από τις γυναίκες που κάνουν τα πάντα για να γίνουν μητέρες”

|
THESTIVAL TEAM

Για το μητρικό ένστικτο που μάλλον δεν έχει «ξυπνήσει» ακόμα, για τις πολλές φοβίες που αντιμετωπίζει αλλά και για το δίλημμα «παιδί ή δουλειά» μιλάει η Ζέτα Μακρυπούλια.
Η ηθοποιός και μοντέλο, ερωτώμενη αν θέλει να γευτεί σύντομα τη χαρά της μητρότητας, απαντάει: «Δεν είμαι από τις γυναίκες που έχει ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο και κάνουν τα πάντα για να γίνουν μητέρες, γιατί φαντάζομαι αν είχε συμβεί, θα είχα γίνει. Έχω πάρα πολλές φοβίες τις οποίες έχω μετριάσει πια και θέλω να πιστεύω ότι αυτές που έχουν απομείνει, είναι εκείνες που φεύγουν αυτόματα με το που γεννιέται ένα παιδί».
Σε ό,τι αφορά την ερώτηση αν βάζει ως προτεραιότητά της την καριέρα της, η ίδια αποκαλύπτει στο Hello: «Έχει τύχει να πάει προς τα εκεί. Αν ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί, θα το είχα κάνει. Το ότι δεν έχει γίνει, πιστεύω ότι είναι κυρίως δική μου ευθύνη. Το ότι η δουλειά έχει πάει καλά, μπορεί να είναι ότι το ένα βοήθησε το άλλο. Δεν είναι ότι κάποια στιγμή ήρθα αντιμέτωπη με το δίλημμα ‘δουλειά ή παιδί’ και διάλεξα το πρώτο».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.