Ο λόγος...

για την Kelly Osbourne, η οποία έχει μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης και ψυχιατρεία αμέτρητες φορές. Όλα ξεκίνησαν από την παιδική της ηλικία, όταν αναγκαζόταν να φροντίζει εκείνη τους εξαρτημένους γονείς της οι οποίοι κατέρρεαν. Μάλιστα όταν ο Ozzy Osbourne τράκαρε μεθυσμένος και έμεινε για καιρό παράλυτος από τη μέση και κάτω, εκείνη αφηγείται:

'Θυμάμαι κοιμόμουν πεσμένη στο πάτωμα, στα σανίδια δίπλα στον πατέρα μου και περίμενα να ξυπνήσει. Κάθε μέρα έβαζα το μαγιό μου και τον έκανα μπάνιο. Ήμουν παιδάκι'.

'Με κρίνουν όλοι από τη στιγμή που γεννήθηκα όμως δεν γνώρισα ποτέ κάτι άλλο εκτός από τα ναρκωτικά. Αυτά ήταν η πραγματικότητά μου. Εκεί είχα μάθει ότι καταφεύγεις όταν έχεις πρόβλημα. Έχω μπει 7 φορές σε κλινική αποτοξίνωσης και δύο φορές νοσηλεύτηκα σε ψυχιατρική κλινική. Μια φορά μάλιστα η μαμά μου με έκλεισε σε ειδικό κελί επενδυμένο με μαξιλάρια για να με τρομάξει, αλλά περίμενα υπομονετικά μέχρι να βγω και να ξαναρχίσω. Το κακό δεν είναι μόνο ότι έπινα ναρκωτικά, ήταν ότι δεν τα μοιραζόμουν κιόλας. Τα ήθελα όλα και μόνο για μένα', συνεχίζει η Kelly.