Ερωτευμένος με την Ελλάδα, στην οποία βρέθηκε με αφορμή τα γυρίσματα του Before Midnight που έγιναν στην Μεσσηνία, δηλώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο φιλέλληνας...

 

Ίθαν Χοκ. «Έκανα πολλούς φίλους στην Ελλάδα. Είναι μια τόσο αρχαία χώρα και τόσο μοντέρνα. Αυτή τη στιγμή, παρά τις αλλαγές και τα όσα συμβαίνουν εκεί, είναι ένα υπέροχο μέρος. Με κρίση ή χωρίς, είναι ένα καταπληκτικό μέρος να ζεις». Αυτό δήλωσε σε κάμερα τηλεοπτικού καναλιού ο 42χρονος πρωταγωνιστής του Before Midnight που πέρασε μεγάλο μέρος του περσινού καλοκαιριού στην Μεσσηνία για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

 

Προσθέτοντας πόσο ανυπομονεί να επιστρέψει «Θα ξαναγυρίσουμε για την πρεμιέρα στην Αθήνα, στις 11 Ιουνίου. Την προηγούμενη φορά που ήμασταν εκεί, έπρεπε να δουλεύουμε πολύ. Τώρα θα κάνω διακοπές για δύο εβδομάδες». Ενώ ενδιαφέρον έχει το σχόλιό του για το πόσο πολλά γνωρίζουν οι Έλληνες για την αγάπη «Μ΄ αρέσει που πρέπει να παριστάνω πως είμαι ειδικός στην αγάπη. Εσείς οι Έλληνες ξέρετε περισσότερα για την αγάπη , απ' ό,τι εγώ».

Πηγή: iefimerida.gr