Ουδείς τέλειος, σαφώς. Μα δεν είναι λογικό, όταν για μια εμφάνιση σε κόκκινο χαλί επιστρατεύεται κουστωδία ειδικών, να εμφανίζεται κάποια με…

 

αξύριστη μασχάλη, με μια περίεργη λευκή σκόνη στο πρόσωπο ή με εσώρουχο που δεν θα έπρεπε να βγει σε κοινή θέα. Οι κάμερες είναι ανηλεείς, αλλά αυτό ακριβώς οφείλουν να είναι, διότι ποιος δεν λατρεύει να βλέπει γκάφες, τούμπες, ή εσώρουχα των κατά τ' άλλα αψεγάδιαστων σταρ. Η Bild θυμίζει σήμερα, με αφορμή διάφορα ευτράπελα στις Κάννες, στιγμιότυπα που εξέθεσαν τους πρωταγωνιστές τους.

 

Ο Αλεκ Μπάλντουιν σήκωσε αγκαλιά την Χιλάρια Τόμας, για να μας ...δείξει άθελά του τα οπίσθια της, η Τζούλιαν Μουρ πάσχιζε να συγκρατήσει εντός του πέδιλου το δάχτυλο της, που ήθελε απεγνωσμένα να δραπετεύσει! Η Φάρελ Ουίλιαμς είχε μια εξαιρετικά άτυχη στιγμή, η Νικόλ Κίντμαν πόζαρε με μια λευκή σκόνη γύρω από τα μάτια! Το καλύτερο στιγμιότυπο, ωστόσο, διαχρονικά, ανήκει στην Τζούλια Ρόμπερτς και στην εμφάνισή της το 1999 στην πρεμιέρα του Νότινγκ Χιλ, με την αξύριστη μασχάλη της.

aavraki 

aadaxtyla 

aavuzi 

aaskoniiii 

aamasxali

Πηγή: iefimerida.gr