Να πώς θα γίνεις όμορφη μετά τη γυμναστική χωρίς να κάνεις ντους

|
THESTIVAL TEAM

Όσες γυναίκες πηγαίνουν γυμναστήριο το πρωί συνηθίζουν να κάνουν ντους εκεί για να φύγουν κατευθείαν για δουλειά. Υπάρχουν όμως φορές που ο χρόνος είτε δεν είναι αρκετός είτε μπορεί να σου τύχει κάτι και να μην προλάβεις να κάνεις ντους εκεί.

Εμείς λοιπόν θα σου παρουσιάσουμε τα tips εκείνα που πρέπει να ακολουθήσεις αν είσαι σε τέτοια φάση και δεν προλαβαίνεις να κάνεις ούτε ντους.

  • Πες ναι στα μωρομάντηλα. Χρησιμοποίησε χαρτομάντηλο για να καθαρίσεις τον ιδρώτα και έπειτα καθάρισε το πρόσωπο και τα σημεία που θεωρείς αναγκαία (π.χ. μασχάλες) με μωρομάντηλα. Βεβαιώσου πως χρησιμοποιείς καινούριο μωρομάντηλο κάθε φορά που αλλάζεις σημείο.
  • Αποσμητικό και πούδρα! Το αποσμητικό θεωρείται δεδομένο και κάθε γυναίκα που λείπει πολλές ώρες από το σπίτι το έχει στην τσάντα της. Αλλά, πήγαινε κι ένα βήμα παραπέρα βάζοντας πούδρα που όχι μόνο μυρίζει υπέροχα, αλλά θα σε βοηθήσει να ντυθείς ευκολότερα, αφού θα απορροφήσει οτιδήποτε μπορεί να κάνει το δέρμα σου να κολλάει.
  • Αν τα μαλλιά σου είναι μέσα στον ιδρώτα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις λίγο ξηρό σαμπουάν το οποίο θα απορροφήσει αμέσως την λιπαρότητα.  Αν το ξέρεις από πριν ότι δε θα μείνεις για ντους, κάνε ένα ponytail και φόρεσε μία κορδέλα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.