Έξι σημάδια ότι σε φλερτάρει και εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι

|
THESTIVAL TEAM

Εμείς τα κορίτσια φημιζόμαστε για την οξυδέρκεια και την ενόρασή μας, ένα πράγμα σαν το μέντιουμ Τζόσουα ίσως και την Μίριαμ! Διαβάζουμε πίσω από τις λέξεις τα κρυφά νοήματα, αντιλαμβανόμαστε αν και πότε ο καλός μας μας κεράτωσε και έχουμε εντοπίσει την εγκυμοσύνη της Amal, πριν ακόμα αυτή μείνει έγκυος. Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω: Για ποιο δαιμονισμένο λόγο, δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν ένα αγόρι μας φλερτάρει; Και όχι οποιοδήποτε αγόρι, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει. Φίλη μου, εδώ σου έχω κάποια βασικά σημάδια, τα οποία δε σηκώνουν αμφισβήτησης και μάλλον δε βλέπεις, γιατί σε έχει βρει ντουβρουτζάς.

1. Εμφανίζεται όπου κι αν είσαι: Μην είναι φαντομάς; Μην είναι ο Κόπερφιλντ; Όοοοχι! Είναι ο Κώστας ο ερωτοχτυπημένος. Με λίγα λόγια, όπου κι αν πας, και ό, τι κι αν κάνεις, ως διά μαγείας είναι μπροστά σου. Ειδικά σε συνδυασμό με την εξαφάνισή του τις υπόλοιπες μέρες, είναι πια ξεκάθαρο ότι δεν τον αφορά να βγει για ποτό αν η παρέα ή έστω το οίκημα δεν περιλαμβάνει εσένα.
2. Φέρεται διαφορετικά: Σε σένα πάντα! Μήπως έχεις παρατηρήσει αν στις υπόλοιπες γυναίκες της παρέας φέρεται με τον ίδιο τρόπο που φέρεται σε σένα; Όχι; Τότε μάλλον, ή νιώθει μεγαλύτερη οικειότητα μαζί σου ή σου έχει αδυναμία. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να είναι πολύ φιλικός και ευγενικός. Αλλά αυτό αργά ή γρήγορα θα φανεί.
3. Κοροϊδεύει τους άντρες που σε περιβάλλουν: Εξαιρούνται φυσικά οι συγγενείς σου. Κατά τ’ άλλα, έχει πάντα μία κακή κουβέντα να πει για όλους, κι αν όχι κακή σίγουρα υποτιμητική. Όλα αυτά υπό την μορφή κοινωνικού σχολίου, αλλά το μήνυμά του το περνάει: Δε θέλει να σε απασχολούν άλλοι άντρες εκτός από εκείνον. Τι δεν καταλαβαίνεις;
4. Ξαφνικά έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα: Ακόμα και μανικιούρ να του πεις ότι έκανες, εκείνος θα βρει εκείνο το φανταστικό σχέδιο που είχε κάνει η αδερφή του και την είχε ξετρελάνει. Ή μπορεί εσύ να του μιλήσεις για την πολύ δύσκολη άσκηση που κατάφερες να κάνεις στο γυμναστήριο, και εκείνος να ενθουσιαστεί θέλοντας να μάθει περισσότερα, παρά το γεγονός ότι πραγματικά δεν τον αφορά καθόλου. Επίσης, σε περίπτωση που έχεις κατοικίδιο, την επόμενη φορά που θα τον δεις θα σου έρθει με ολόκληρη έκθεση σχετικά με τη συγκεκριμένη ράτσα.
5. Θυμάται τα πάντα για σένα: Μπορεί ένα μήνα πριν να του ανέφερες ότι ήθελες να κάνεις εξετάσεις αίματος, δεν υπάρχει περίπτωση όταν σε δει να μη σε ρωτήσει πώς ήταν τα αποτελέσματα. Φυσικά εσύ δεν πήγες ποτέ για εξετάσεις, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!
6. Γελάει με τα αστεία σου: Ακόμα κι αν δεν είσαι ο πιο αστείος άνθρωπος του κόσμου, και ακόμα κι αν με τα καλαμπούρια σου δεν ξεκαρδίζεται η πλάση, εκείνος θα σε βρίσκει τουλάχιστον… stand up comedian, και κάθε φορά που θα ανοίγεις το στοματάκι σου εκείνος θα χτυπιέται από τα γέλια, ακόμα κι αν σκορπάς γύρω σου την παγωνιά με αυτά που λες. Να ξέρεις, ή δεν είναι καλά στα μυαλά του, ή σε θέλει παράφορα.

πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.