6 κανόνες που τα κορίτσια με τέλεια επιδερμίδα δεν παραβαίνουν ποτέ!

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Υπάρχουν και μερικά κορίτσια εκεί έξω που έχουν το γονιδιακό χάρισμα της τέλειας επιδερμίδας και σε έχουν κάνει να τα ζηλέψεις ουκ ολίγες φορές. Φυσικά, αν πίστεψες οτι μόνο η φύση είναι αυτή που ευθύνεται για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους, κάνεις λάθος!

Τα κορίτσια αυτά, σύμφωνα με το queen, έχουν υποσχεθεί στον εαυτό τους να τηρούν τους «χρυσούς κανόνες» της λαμπερής επιδερμίδας καθημερινά και το αποτέλεσμα είναι ορατό στο πρόσωπό τους. Ψάξαμε, βρήκαμε και ανακαλύψαμε έξι από αυτούς και ευθύς τους μοιραζόμαστε μαζί σου:

Φορούν πάντα και παντού αντηλιακό, προκειμένου να αποφύγουν τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας.

Δεν κοιμούνται ποτέ με μακιγιάζ. Τι κι αν έχουν γυρίσει σπίτι τους τα χαράματα, τι κι αν είναι πιο κουρασμένες από ποτέ, πριν πάνε για ύπνο φροντίζουν πάντοτε να ξεβάφονται, αφήνοντας την επιδερμίδα τους να αναπνεύσει.

Δεν «σπάνε» ποτέ μόνες τους τα σπυράκια στο πρόσωπό τους. Αντιστέκονται στον πειρασμό – που η αλήθεια είναι πως λίγες μπορούν να τα καταφέρουν- και αφήνουν ανέγγιχτο το σπυράκι που θα κάνει αισθητή την παρουσιά του στο πρόσωπό του.

Ακολουθούν σωστή διατροφή. Φρούτα, λαχανικά και γενικότερα το καθημερινό διαιτολόγιό τους περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος, επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης και προλαμβάνουν ή μειώνουν την εμφάνιση ρυτίδων.

Προτιμούν τη μαύρη σοκολάτα από τη γάλακτος. Η μαύρη σοκολάτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν την επιδερμίδα από την ανάπτυξη ελεύθερων ρίζων διατηρώντας την απαλή, ελαστική και νεανική για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν ξεχνούν την απολέπιση! Με αυτό τον τρόπο απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και κάνουν την επιδερμίδα πιο λεία και απαλή.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.