Οι γυναίκες θέλουν πρόταση γάμου μετά από 3 χρόνια σχέσης και…

|
THESTIVAL TEAM

Γυναίκα και γάμος είναι ένα θέμα που πως να το κάνουμε πάνε “πακέτο”. Για αυτό, λοιπόν, επιστήμονες του εξωτερικού αποφάσισαν να ασχοληθούν με το θέμα σχέση, πρόταση γάμου κα μονόπετρο.

Η έρευνα που σύμφωνα με το queen, πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 2000 γυναικών και όπως αποδείχθηκε η μέση γυναίκα περιμένει πρόταση γάμου μετά από τρία χρόνια σχέσης κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού και με ένα δαχτυλίδι που θα κοστίζει τουλάχιστον 1.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα το 50% των γυναικών θέλουν η πρόταση γάμου να είναι ιδιαίτερα ρομαντική ενώ το 19% θέλουν να δουν τον σύντροφό τους την στιγμή που θα τους κάνει την πρόταση να είναι τόσο συγκινημένος μέχρι δακρύων.

Για πολλές γυναίκες το πότε θα γίνει η πρόταση γάμου δεν είναι σημαντικό αν και το 1/3 έχει πει ότι θα ήθελε να γίνει στην επέτειο της γνωριμίας τους. Επίσης οι περισσότερες γυναίκες είναι ευχαριστημένες με την κλασσική ερώτηση “θα με παντρευτείς” ωστοσο 1 στις 10 θα ήθελαν να τους κάνουν πρόταση με ένα τραγούδι.

Παράλληλα το 7% θα ήθελε πολύ ο σύντροφός τους απαγγείλει ένα ποίημα και 1 στις 20 θέλουν η πρόταση να γίνει μπροστά σε κόσμο, δηλαδή η πρόταση γάμου να έχει θεατές φίλους και να είναι κανονισμένο από πριν.

Με λίγα λόγια αν θέλετε να σας κάνει πρόταση γάμου και εκείνος δεν έχει ιδέα τι να κάνει πολύ απλά κάντε share το θέμα στον τοίχο του και να είστε σίγουρες ότι θα το πιάσει το υπονοούμενο. Καλή επιτυχία.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.