Ηλεκτρικό φορτηγό διανομών από την UPS

|
THESTIVAL TEAM

Η βοήθεια στο περιβάλλον από τη χρήση ηλεκτρικών φορτηγών για τις διανομές μέσα σε αστικό περιβάλλον είναι μεγάλη. Αυτό φαίνεται πως συμμερίζεται η UPS που ετοιμάζει ολόκληρο στόλο ηλεκτρικών φορτηγών.

Ένας στόλος ηλεκτρικών φορτηγών για τις αστικές διανομές, είναι σίγουρα μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι σημαντικό το ότι κάτι τέτοιο φαίνεται πως έχει δρομολογήσει και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής στον κόσμο. Η UPS συνεργάζεται με την Arrival για την εξέλιξη του μοντέλου που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της εταιρείας.

Η συνεργασία έχει ξεκινήσει από το 2016 και από τότε μέχρι και σήμερα, έχουμε δει αρκετά πρωτότυπα διαφορετικού μεγέθους. Τώρα, με το πλέον πρόσφατο που είναι και το πιο κοντινό στις ανάγκες της εταιρείας, η UPS ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να υποδεχτεί το στόλο των 35 σε πρώτη φάση ηλεκτρικών φορτηγών, προς τα τέλη του έτους. Αυτά θα έχουν αυτονομία 240 χιλιομέτρων με μια φόρτιση- στοιχείο που είναι και το σημαντικότερο για τις ανάγκες των αστικών διανομών. Θυμίζουμε πως η UPS έχει ήδη στόλο ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων που ξεπερνάει τα 1.000 αυτοκίνητα στο σύνολο, ενώ έχει παραγγείλει και 125 μεγάλα φορτηγά από την Tesla.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.