Στα σκαριά η roadster έκδοση του Honda NSX

|
THESTIVAL TEAM

Η νέα ανοιχτή έκδοση του υβριδικού supercar της Honda θα κάνει την εμφάνιση της προς το τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο, το νέο Honda NSX Roadster θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2018.

Δεδομένης της δημοτικότητας των ανοιχτών εκδόσεων στις ακριβές κατηγορίες που ανήκουν και τα supercar, δεν θα εκπλαγούμε εάν δούμε την Honda να αφαιρεί την οροφή του υβριδικού supercar της.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν μαρτυρίες μέσω κατασκοπευτικών φωτογραφιών για την εξέλιξη της έκδοσης, αλλά εάν πρόκειται να παρουσιαστεί σε μερικούς μήνες, τότε η Honda θα πρέπει να δουλεύει με πολύ μεγάλη μυστικότητα το συγκεκριμένο project.

Διαφορές στα μηχανικά μέρη δεν αναμένεται να έχουμε, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιεί το ίδιο υβριδικό σύστημα κίνησης με τον bi-turbo V6 των 3,5 λίτρων και τα τρία ηλεκτρικά μοτέρ που αποδίδουν συνδυαστικά 581 ίππους και 65,8 kgm ροπή (με Launch Control).

Οι κυριότερες αλλαγές θα εντοπίζονται στην σχεδίαση του πίσω μέρους, δηλαδή στο κάλυμμα του κινητήρα, τα φτερά και ίσως στα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Τέλος, από την Honda θα πρέπει να περιμένουμε μία ακόμα έκδοση του NSX, την Type R. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την κορυφαία έκδοση του ιαπωνικού supercar, αλλά η Honda έχει χαρακτηρίσει μια τέτοια έκδοση πιθανή.

πηγή: drive.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.