Στη Γενεύη το ολοκαίνουργιο Peugeot 508

|
THESTIVAL TEAM

Είναι γνωστό ότι τώρα που τα SUV και τα crossover αλλάζουν τις ισορροπίες της αγοράς, η Peugeot δε θα κάνει πίσω απορρίπτοντας εντελώς τα σεντάν μοντέλα από τη γκάμα της.

Ετοιμάζει λοιπόν την νέα γενιά της ναυαρχίδας της, του 508, η οποία θα έχει πολύ εντυπωσιακή σχεδίαση και τεχνολογία που θα περιλαμβάνει ημιαυτόνομη οδήγηση. Είναι μάλιστα αρκετά πιθανό να βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τα 3008 και 5008 και όχι σε εκείνη που βασίζεται το σημερινό μοντέλο.

Δεν υπάρχουν περισσότερες επίσημες πληροφορίες ακόμα, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η σχεδίαση θα έχει επιρροές από το πρωτότυπο Instinct που είχε παρουσιαστεί πριν ένα χρόνο στο σαλόνι της Γενεύης. Πρακτικά αυτό σημαίνει γραμμή που θα παραπέμπει σε κουπέ στο πίσω μέρος του αμαξώματος, τόσο στη σεντάν όσο και στη στέισον έκδοση που επίσης θα υπάρχει.

Πάντως ο εμπορικός προσανατολισμός του νέου 508 δεν αναμένεται να αλλάξει οπότε θα παραμείνει αντίπαλος μοντέλων όπως το Volkswagen Passat, το Ford Mondeo και το Opel Insignia Grand Sport, από τα οποία φαίνεται πως θα είναι σαφώς πιο προχωρημένο σε αισθητική.

Όπως και να έχει οι απορίες θα λυθούν στις 6 Μαρτίου στην Γενεύη.

πηγή: drive.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.