Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

Σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Βόρειο, στο Βορειοανατολικό και στο Δυτικό Αιγαίο καθώς και σε παράκτιες περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ανατολικής Θεσσαλίας και στην Εύβοια. Τα φαινόμενα θα είναι πιο γενικευμένα και εντονότερα πάνω από τη θάλασσα, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν και στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν.

Βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν εκ νέου μετά το μεσημέρι σε ορεινά κυρίως τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αρχικά καλές καιρικές συνθήκες, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, από το ύψος της Στερεάς και βορειότερα. 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται επίσης τοπικές βροχές. Τις θερμές ώρες της ημέρας, ωστόσο, πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.