“Πρασίνισε” η Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

Τέσσερα σημεία της Θεσσαλονίκης «άλλαξαν πρόσωπο», μέσα από τις παρεμβάσεις που έγιναν στο πλαίσιο της «ECOWEEK 2012» και αφορούσαν σε αναδιαμόρφωση…

πάρκων και οικολογικές παρεμβάσεις σε σχολεία.

Έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο 85ο Νηπιαγωγείο, στο 30ο Λύκειο, το πάρκο Κλεάνθους (δίπλα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ) και το Πάρκο Παπαναστασίου, ενώ ήπιες παρεμβάσεις προβλέπεται να πραγματοποιηθούν και σε άλλα σημεία της πόλης – αδιαμόρφωτα πρανή της οδού Αμουλιανής Πλατεία Ελευθερίας και 6ο Γυμνάσιο – που λόγω του καιρού δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν μέσα στην εβδομάδα της ECOWEEK.

Οι προτάσεις των εργαστηρίων της ECOWEEK 2012, παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Την ικανοποίηση και τη χαρά του για τη φιλοξενία των εργαστηρίων ECOWEEK και για το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη έγινε χώρος εργασίας και δράσης νέων μηχανικών από όλη την Ευρώπη εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο ιδρυτής και πρόεδρος της ECOWEEK, Ηλίας Μεσσίνας.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.