Εκδήλωση για την “πράσινη ενέργεια” στο δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη

|
THESTIVAL TEAM

Τι είναι η πράσινη ανάπτυξη; Πως μπορεί να επενδύσει κανείς στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας; 

Τι προβλέπει ο ενεργειακός σχεδιασμός στο πλαίσιο της ΕΕ; Αυτά είναι μερικά από τα ζητήματα που θα συζητηθούν σε εκδήλωση που διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη, την ερχόμενη Κυριακή 4 Μαρτίου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η εξοικείωση των συμπολιτών μας με τις βασικές έννοιες και εξελίξεις στο χώρο της σύγχρονης ενέργειας. Στην εκδήλωση θα γίνει  λεπτομερής ανάλυση των σύγχρονων ενεργειακών τεχνολογιών που πρωταγωνιστούν στη δημόσια συζήτηση, καθώς και του σύγχρονου ενεργειακού σκηνικού, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο να έχουν στο τέλος τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τη δική τους άποψη για τα τεκταινόμενα στο χώρο της Ενέργειας και να αξιολογήσουν μόνοι τους όλες τις σχετικές “αλήθειες” και “μύθους”.
Την ευθύνη του workshop θα έχει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Πανοράματος Αλέξανδρος Λαγάκος, ηλεκτρολόγος μηχανικός με εξειδίκευση στο χώρο της Ενέργειας και της Αειφόρου Ανάπτυξης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11  το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος (αίθουσα Λίτσα Φωκίδη) του δημαρχείου Πυλαίας-Χορτιάτη και θα έχει την υποστήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.