Αγγλία: Έκρηξη σε θέατρο αναστάτωσε το κέντρο του Μπέρμινγχαμ (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Έκρηξη σημειώθηκε χθες το βράδυ στο υπόγειο ενός θεάτρου στο κέντρο του Μπέρμινγχαμ, στην Αγγλία, με αποτέλσμα ο χώρος να εκκενωθεί. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το κέντρο της πόλης.

Περιπολικά και διασώστες έφτασαν άμεσα στην οδό Broad Street, όπου βρίσκεται το Repertory Theatre, με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για «τεράστια έκρηξη».

Εξαρχής δεν υπήρχαν ενδείξεις για τρομοκρατία, ενώ επίσης δεν υπήρχαν αναφορές για τραυματισμούς. Τελικά, όλα οφείλονταν σε «τεχνικό σφάλμα» και έληξε ο συναγερμός.

Η αστυνομία στην επίσημη ανακοίνωσή της ανέφερε: «Όλοι οι δρόμοι γύρω από το Repertory Theatre έχουν κλείσει εξαιτίας μιας έκρηξης σε ένα σημείο του θεάτρου όπου η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στο προσωπικό. Οι πρώτες ενδείξεις λένε πως η έκρηξη οφείλεται σε τεχνικό σφάλμα. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Υπάρχει ισχυρή παρουσίας της αστυνομίας και των ομάδων διασωστών. Σας παρακαλούμε μείνετε μακριά».

Στην συνέχεια ακολούθησε νέα ενημέρωση μέσω Twitter, στην οποία η αστυνομία ανέφερε πως όντως, ένα «τεχνικό σφάλμα» προκάλεσε την έκρηξη. Η αστυνομία ευχαρίστησε άπαντες για την αντίδρασή τους κι ενημέρωσε πως οι δρόμοι άνοιξαν ξανά.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.