Ρωσία: Συνετρίβη στη Μόσχα το αεροσκάφος με τους 71 επιβαίνοντες

|
THESTIVAL TEAM

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο σχετικά με το αεροσκάφος που είχε εξαφανιστεί από τα ραντάρ αμέσως μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας.

Ένα αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρίας Saratov Airlines κατέπεσε σήμερα στην περιοχή της Μόσχας. Εκφράζονται φόβοι ότι οι 71 άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτό, είναι νεκροί, μετέδωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Οι διασώστες ελέγχουν τις πληροφορίες σχετικά με την πτώση επιβατηγού αεροσκάφους στην περιοχή Ramenskoye της περιοχής της Μόσχας. Τα μηνύματα προέρχονταν από αυτόπτες μάρτυρες.

Μια πηγή στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δήλωσε στην RIA Novosti ότι η An-148 “Saratov Airlines” πέταξε από το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας. Στο πλοίο υπάρχουν 65 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος. Δύο λεπτά μετά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο, το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από το ραντάρ.

Αργότερα, η πηγή είπε ότι είχε βρεθεί ένα πεσμένο αεροπλάνο.

“Βρισκόταν στον τομέα στην περιοχή Ramensky, οι διασώστες δεν έχουν ακόμη φτάσει”, ανέφερε η πηγή όπως ηγράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επίστρωση φαίνεται από τον αέρα.

Σύμφωνα με την πύλη Flightradar24, που παρακολουθεί την κίνηση των αεροσκαφών, η ταχύτητα An-148 μετά τις 14:26 αρχίζει να πέφτει απότομα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.