Jimmy Kimmel: Εγχείρηση καρδιάς για τον επτά μηνών γιο του

|
THESTIVAL TEAM

Ο επτά μηνών γιος του Jimmy Kimmel, Μπιλ, υπεβλήθη σε προγραμματισμένη και επιτυχημένη εγχείρηση στην καρδιά, τη δεύτερη στη σύντομη ζωή του. Σύμφωνα με ανακοινωθέν του ABC, η επέμβαση έγινε τη Δευτέρα και όλα πήγαν καλά. Ο παρουσιαστής του Jimmy Kimmel Live βρίσκεται σε άδεια στο σπίτι, προκειμένου να είναι κοντά στο μικρό του γιο.

Ο Μπίλι, όπως γράφει το news247.gr, γεννήθηκε με καρδιακή πάθηση” ανέφερε τον περασμένο Απρίλιο ο παρουσιαστής ιδιαίτερα συγκινημένος και περιέγραψε πως εκείνος και η σύζυγός του, λίγες μόνο ώρες μετά τη γέννα, αποφάσισαν να μεταφέρουν το μωρό σε χειρουργική κλινική όπου και υπεβλήθη σε εγχείρηση αποκατάστασης καρδιάς. “Η εγχείρηση πέτυχε. Αυτές ήταν οι πιο βασανιστικές τρεις ώρες της ζωής μου”.

Όπως εξήγησε, έξι μέρες μετά την επέμβαση ο μικρός μπορούσε να βρεθεί στο σπίτι με τους γονείς του και φαίνεται να είναι ήδη πολύ καλύτερα. Μπορεί όλη αυτή η ιστορία να μοιάζει στενόχωρη και  – ευτυχώς – να έχει κατάληξη παραμυθιού.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.