Ο μακελάρης του Λας Βέγκας έριξε πάνω από 1.100 σφαίρες!

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις από το μακελειό στο Λας Βέγκας που έρχονται στην επιφάνεια, καθώς η έρευνα συνεχίζεται από το γραφείο του Σερίφη και των βοηθών του.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το τελευταίο στοιχείο που είδε το φως της δημοσιότητας και που αναδεικνύει το μέγεθος της παράνοιας που επικράτησε εκείνη τη βραδιά στο συναυλιακό χώρο, είναι οι πάνω από 1.100 σφαίρες που έριξε ο Στίβεν Πάντοκ, σκοτώντας 58 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 500.

Όπως αποκάλυψε ο σερίφης του Λας Βέγκας, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν από κοινού με το FBI, στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει στο ξενοδοχείο, βρέθηκαν άλλες 4.000 σφαίρες που δεν είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης.

Το μεγάλο ερωτηματικό που δεν έχει απαντηθεί από την αστυνομία και τους ντεντέκτιβ, είναι το γιατί ο Πάντοκ σταμάτησε να πυροβολεί, ενώ είχε τόσες χιλιάδες σφαίρες στη διάθεσή του και τι ήταν αυτό που τον ώθησε να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.