Ζευγάρι συγκατοικεί 24 χρόνια με μια… αρκούδα! (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Σκύλοι, γάτες, παπαγαλάκια, κουνέλια, χαμστεράκια, είναι κάποια από τα ”κλασσικά” κατοικίδια που έχει κάποιος. Όπως φαίνεται όμως αυτό το ζευγάρι στην Ρωσία δεν αρκέστηκε στα ”απλά” και θέλησε να πάει το πράγμα ένα (και δύο και τρία) βήμα παραπέρα.

Ο Γιούρι και η Σβετλάνα Πατελένκο λοιπόν που ζουν στην Μόσχα, επέλεξαν ως κατοικίδιο μια… αρκούδα. Ο Στεπάν, όπως λέγεται ο αρκούδος, είναι περισσότερο συγκάτοικος παρά κατοικίδιο.

Κι αυτό επειδή συμμετέχει στην καθημερινότητά τους, κάθεται μαζί τους στο τραπέζι στα γεύματα, παίζουν, πίνουν τσάι και άλλα πολλά.

Ο Στεπάν έχει ύψος 2.13 και 349 κιλά βάρος, και υιοθετήθηκε από την οικογένεια πριν 24 χρόνια από έναν ζωολογικό κήπο όταν ήταν 3 μηνών.

Μάλιστα έχει παίξει σε 32 ταινίες την τελευταία δεκαετία, 20 περισσότερες δηλαδή απ’ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο!

”Το μυστικό του να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός τέτοιου ζώου, είναι να το ταΐζεις τακτικά” δηλώνει ο Γιούρι και η Σβετλάνα. Ο Στεπάν καταναλώνει κάθε μέρα γύρω στα 25 κιλά τροφής τα οποία δεν είναι μόνο κρέας, αλλά και φρούτα και λαχανικά.

Σύμφωνα με τα όσα λένε, του αράζει να κάθεται μαζί τους στον καναπέ, η να είναι μαζί τους όταν ποτίζουν τα λουλούδια.

Δείτε τους στις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.