Σοκαριστικό VIDEO: Νύφη πήγαινε στον γάμο με ελικόπτερο και βρήκε τραγικό θάνατο

|
THESTIVAL TEAM

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει εικόνες μέσα από ένα ελικόπτερο που κατέπεσε καθώς μετέφερε νύφη στον γάμο της. 

Η 32χρονη Rosemere do Nascimento ήθελε να κάνει έκπληξη στον μέλλοντα σύζυγό της Udirley Damasceno, πηγαίνοντας στην τελετή στα προάστια του Σάο Πάολο, «πετώντας». Κανείς από τους 300 παρευρισκόμενους δεν ήξερε τι πρόκειται να κάνει.

Όταν το ελικόπτερο δεν έφτασε σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, όπως αναμενόταν, τότε άρχισαν οι έρευνες των αρχών και αποκαλύφθηκε η τραγωδία. Όπως γράφει η Mirror, τα ακριβή αίτια της τραγωδίας δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, ωστόσο πιο πιθανός «υπεύθυνος» φαίνεται να είναι ο κακός καιρός.

Η 32χρονη νύφη επέβαινε στο ελικόπτερο μαζί με τον αδερφό της, ενώ ήταν και στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τη μελλόνυμφη και τον αδερφό της «ακολούθησαν» στο θάνατο και ο κυβερνήτης αλλά και ο φωτογράφος που βρισκόταν στο ελικόπτερο.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.