Ουκρανία: Η στιγμή της έκρηξης παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου – Νεκρός υψηλόβαθμος πράκτορας (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει τη στιγμή της έκρηξης ενός παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, Κίεβο.

Αρχικά, όπως αναφέρει το protothema.gr, είχε ανακοινωθεί ότι από την έκρηξη την οποία οι ουκρανικές αρχές αντιμετωπίζουν ως τρομοκρατική επίθεση έχασε τη ζωή του ένας στρατιώτης. Εντούτοις αποδείχθηκε ότι το θύμα είναι ο επικεφαλής ειδικών δυνάμεων της διεύθυνσης αντικατασκοπείας του υπουργείου Άμυνας, Μαξίμ Σαποβάλ.

«Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουμε συλλέξει φαίνεται ότι το έγκλημα ήταν μια προσχεδιασμένη τρομοκρατική ενέργεια» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του στρατού.

Όπως διευκρίνισε ο νεκρός στο τιμόνι του οχήματος τη στιγμή της έκρηξης ενώ από τα θραύσματα τραυματίστηκαν δύο περαστικοί.

Πρόκειται για το τελευταίο μιας σειράς φονικών υποθέσεων που συγκλονίζουν το Κίεβο, το οποίο μάχεται τους υποστηριζόμενους από τη Ρωσία αντάρτες στις ανατολικές επαρχίες.

Δείτε το βίντεο του Reuters:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.