“Ο Τραμπ καταχράστηκε την εξουσία του στις επαφές του με τον πρώην διευθυντή του FBI”

|
THESTIVAL TEAM

Για κατάχρηση εξουσίας στις επαφές που είχε με τον πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ κατηγόρησε σήμερα τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόσι, ενώ σημειώνει πως μένει να φανεί εάν διέπραξε επίσης παρακώλυση της δικαιοσύνης.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μιλώντας σε δημοσιογράφους μία ημέρα αφού ο Κόμεϊ κατέθεσε στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας, η επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Βουλή χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το ότι ο Τραμπ απαίτησε από τον Κόμεϊ, τότε επικεφαλής μιας ανεξάρτητης ομοσπονδιακής υπηρεσίας επιβολής του νόμου, να του δείξει αφοσίωση.

«Δεν τίθεται κανένα ερώτημα για το εάν έκανε κατάχρηση εξουσίας», σημείωσε η Πελόσι. «Το εάν και κατά πόσον παρακώλυσε τη δικαιοσύνη απομένει να διαπιστωθεί από τα γεγονότα, και αυτό θέλουμε, τα γεγονότα», πρόσθεσε η Νάνσι Πελόσι.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.