Η… περίεργη αντίδραση της Μελάνια μόλις την αγγίζει ο Ντόναλντ Τραμπ (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Τροφή στα σχόλια δίνουν συχνά οι ίδιες οι αντιδράσεις της Μελάνια Τραμπ, είτε όταν στέκεται αμίλητη και αγέλαστη στο πλευρό του, είτε όταν παγώνει το χαμόγελο στα χείλη της, όπως είδαμε πρόσφατα.

Οι πιο κακεντρεχείς έχουν σπεύσει δε να δημιουργήσουν τα hashtag #savemelania (δηλαδή… σώστε την Μελάνια) αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς ότι το πρώην μοντέλο είναι… δέσμια του συζύγου της και αφόρητα δυστυχισμένη στο νέο της ρόλο, ειδικά όταν βρίσκεται στο πλευρό του.

Το ζεύγος Τραμπ φυσικά διαψεύδει όλα τα παραπάνω ή έστω φροντίζει να διασκεδάζει τις εντυπώσεις, προβάλλοντας με κάθε ευκαιρία τον έρωτά του και την αγάπη του για να κλείσουν τα κακά στόματα.

Σε ένα νέο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι τραβήχτηκε σε ομιλία του Τραμπ στο διεθνές αεροδρόμιο του Ορλάντο στη Φλόριντα, η Μελάνια εμφανίζεται να ενοχλείται μόλις την αγγίζει ο σύζυγός της, λες και την διαπέρασε ένα ρίγος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.