Ένα εκατομμύριο δολάρια προσφέρει το περιοδικό Penthouse για τα πνευματικά δικαιώματα του υποτιθέμενου ροζ βίντεο του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που υπαινίχθηκε σε μια σειρά από σημειώματα ένας πρώην Βρετανός κατάσκοπος.

Ο ιστότοπος Buzzfeed έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη, μία απόρρητη έκθεση πολλών σελίδων που αποκαλύπτει τις σχέσεις του Τραμπ με τη Ρωσία. Το CNN ανέφερε επίσης την Τρίτη πως τόσο ο Τραμπ όσο και ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχαν ενημερωθεί από κορυφαία στελέχη των μυστικών υπηρεσιών της χώρας σχετικά με τους ισχυρισμούς πως Ρώσοι κατάσκοποι είχαν «προσωπικές και οικονομικές πληροφορίες» σχετικά με τον εκλεγέντα πρόεδρο. Ωστόσο, η ιστοσελίδα δέχθηκε έντονες επικρίσεις διότι δημοσίευσε ολόκληρη την έκθεση, στην οποία μάλιστα περιέχονται πολλά λάθη.

Η έκθεση αναφέρει πως το υποτιθέμενο περιστατικό συνέβη στο ξενοδοχείο Ritz Carlton που είναι γνωστό ότι είναι υπό παρακολούθηση από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες καθώς έχει εγκαταστήσει εκεί «μικρόφωνα και κρυφές κάμερες σε όλα τα δωμάτια για να καταγράφει αυτά που θέλει».

Το Penthouse σε ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εμείς, όπως και ο υπόλοιπος ελεύθερος κόσμος, εκφράζουμε το ενδιαφέρον μας για την έκθεση που κάνει λόγο για τον εκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και το γεγονός πως είχε προσλάβει εργαζόμενες του σεξ για ένα σεξουαλικό σόου στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Ritz Carlton στη Μόσχα.

Κι ενώ πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης δίνουν μία ιστορία που βασίζεται ίσως σε εικασίες και φήμες, εμείς στο Penthouse θέλουμε να βεβαιωθούμε πρώτα για την ιστορία αντί να την δημοσιεύσουμε. Γι’ αυτό προσφέρουμε ένα εκατομμύριο δολάρια για να εξασφαλίσουμε τα αποκλειστικά δικαιώματα του βίντεο της FSB που καταγράφουν τον Τραμπ στο ξενοδοχείο της Μόσχας. Εξάλλου, μόνο αν δεις κάτι, μπορείς να το πιστέψεις.

Το περιοδικό Penthouse έχει μια πλούσια ιστορία στη διαφορετικότητα των διασημοτήτων, τα φετίχ και τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Δίνουμε στον εκλεγέντα Πρόεδρο το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά αν υπάρχει αυτό το υλικό, δικαιούμαστε να γνωρίζουμε την αλήθεια».

Ο Τραμπ, φυσικά αρνήθηκε την έκθεση με ανάρτησή του στο Twitter, χαρακτηρίζοντας την «πλαστή είδηση» και ένα «ολοκληρωτικό κυνήγι μαγισσών».