«Εξαφανίστηκε από προσώπου γης» ο πρώην πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών MI6 που σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε τα στοιχεία για τα «ρωσικά όργια» του Ντόναλντ Τραμπ στην Μόσχα.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, ο Κρίστοφερ Στιλ είναι ο πρώην πράκτορας που παρέδωσε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία οι Ρώσοι έχουν στην κατοχή τους υλικό στο οποίο ο νέος πρόεδρος επιδίδεται σε σεξουαλικά όργια με ιερόδουλες στην Μόσχα, με σκοπό να τον εκβιάσουν. Ο 52χρονος άντρας, ειδικός στην ανάλυση δεδομένων πληροφοριών και στην αντιτρομοκρατική, είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον δολοφονημένο Ρώσο πράκτορα Αλεξάντερ Λιτβινένκο, όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.

Η εφημερίδα Telegraph αναφέρει ότι ο Στιλ εγκατέλειψε χθες την έπαυλη του 1,5 εκατομμυρίου λιρών που διαμένει στην Αγγλία και μαζί με την οικογένειά του αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση. Η εφημερίδα μάλιστα επικαλείται την μαρτυρία ενός γείτονα: «Μου ζήτησε να προσέχω τη γάτα του γιατί θα λείψει για μερικές ημέρες. Δεν ξέρω πού πηγαίνει ή πως να έρθω σε επαφή μαζί του. Δεν τον ξέρω πολύ καλά, πέρα από ένα "γεια"», είπε ο άντρας.

Πηγές δήλωσαν πως προφανώς φοβάται για τη ζωή του καθώς το Κρεμλίνο θα αναζητήσει «εξηγήσεις» για τη διαρροή των εγγράφων.