Συνδέεται και αυτό το καλοκαίρι με τις Σποράδες η Θεσσαλονίκη

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Μετά από αρκετή ταλαιπωρία και πολλές πιέσεις προς τους αρμόδιους φορείς η Θεσσαλονίκη θα συνδεθεί και αυτό το καλοκαίρι με τις Σποράδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το αίτημα της Golden Star Ferries, ιδιοκτησίας Γιώργου Στεφάνου, για πραγματοποίηση του δρομολογίου έγινε δεκτό από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή , πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν και ο αρμόδιος υπουργός ενημέρωσε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη για την εξέλιξη.

Το μόνο που απομένει είναι να γίνει και τυπικά η επικύρωση από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών. Πρόθεση της Εταιρείας είναι να ξεκινήσει τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη για Σποράδες στις 15 Ιουνίου.

“Εμείς το παλεύαμε και το παλεύουμε μέχρι τελευταία στιγμή. Είμαστε αισιόδοξοι ότι τελικά η γραμμή θα μπει και θα έχουμε τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες”, τόνισε στο thestival.gr, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.