Γερμανοί τουρίστες προσγειώθηκαν σε λάθος νησί: “Νομίσαμε ότι η Σαντορίνη ήταν το αεροδρόμιο της Σκιάθου”

|
THESTIVAL TEAM

Μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου βγαίνουν στη δημοσιότητα απίστευτες ιστορίες ταξιδιωτικών απροόπτων λόγω απροσεξίας των τουριστών ή από λάθη των αεροπορικών εταιρειών.

Για παράδειγμα, τις προάλλες μια τουρίστρια από τη Βραζιλία ήθελε να πάει από το Παρίσι στην Κοπεγχάγη και βρέθηκε κατά λάθος στην Αθήνα. Μέσα στο στρες δεν πρόσεξε ότι η κάρτα επιβίβασης είχε εκδοθεί σε άλλο όνομα.

Η εφημερίδα Bild φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα άλλη μια απίθανη ιστορία. Πρόκειται για ένα ζευγάρι από τη Γερμανία, που για πρώτη φορά στη ζωή του ήθελε να κάνει διακοπές στο νησί των ονείρων του, τη Σκιάθο.

Επιβιβάστηκε όμως με λάθος εισιτήρια σε λάθος αεροσκάφος, που προσγειώθηκε 500 χιλιόμετρα νοτιότερα σε λάθος νησί, τη Σαντορίνη.

Μιλώντας στη Bild ο σύζυγος αναφέρει ότι στη Σκιάθο έρχεται κόσμος από όλον τον κόσμο για να φωτογραφίσει τις προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροπλάνων επειδή γίνονται σε πολύ χαμηλό ύψος από την παραλία. «Κάναμε την κράτηση στις 21 Ιουλίου και όταν κατεβήκαμε από το αεροπλάνο, βρεθήκαμε στη Σαντορίνη, βάλαμε τα κλάματα από απογοήτευση, νομίσαμε ότι Σαντορίνη ονομάζονταν το αεροδρόμιο της Σκιάθου».

Και το σχόλιο της εφημερίδας: η εμπιστοσύνη είναι καλή, ο έλεγχος όμως είναι καλύτερος.

Πηγή: Deutsche Welle

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.