Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στο εστιατόριο be* του Excelsior, το Thessbrunch επιστρέφει!

Το δεύτερο Thessbrunch σερβίρεται σήμερα Κυριακή 11 Ιουνίου, στο Anatolia Hotel, στην οδό Λαγκαδά 13.

Το brunch έρχεται να καλύψει το ενδιάμεσο από το breakfast ως το lunch, από όπου πήρε και το χαρακτηριστικό όνομά του. Μαζί με το Θες από το Θέλεις, ή αλλιώς το Thess από την αγγλική ονομασία Thessaloniki, δημιουργήθηκε το thessbrunch, μία φρέσκια γαστρονομική πρόταση των ξενοδοχείων της Θεσσαλονίκης.

Το υπέροχο πρωινό που σερβίρουν τα ξενοδοχεία της πόλης εμπλουτίζεται και διαρκεί περισσότερες ώρες, δεν έχει περιορισμούς στις γεύσεις, σέβεται τη νωχελική μας διάθεση, είναι ανοιχτό σε κάθε είδους πιθανούς συνδυασμούς εδεσμάτων και ροφημάτων, είναι thessbrunch!

Οι διοργανωτές μας έχουν δώσει ήδη μια γεύση του μενού στο Anatolia Hotel: Αυγά BeneGREEK είναι η πρώτη πρόταση του ξενοδοχείου και περιλαμβάνει φρυγανισμένο ψωμάκι σε φρέσκο βούτυρο, σύγκλινο Μάνης, αυγό ποσέ στους 75 βαθμούς & σάλτσα hollandaise με ψιλοκομμένο άνηθο.

brunch_2.jpg

Ακολουθεί το Croque Monsieur VS Croque Madame.Η γνωστή γαλλική παραλλαγή ενός τοστ! Προσθέτουμε σάλτσα μπεσαμέλ & τριμμένη gouda, παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο!

Για περισσότερα εντυπωσιακά πιάτα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Anatolia Hotel σήμερα Κυριακή και κάθε σαββατοκύριακο!

Brunch 3.jpg

Info:

Anatolia Hotel Thessaloniki

Λαγκαδά 12

Κυριακή 11 Ιουνίου, 12.00- 16.00