H “Κατσαρίδα” του Μικρού Βορρά ανεβαίνει στην ταράτσα της ΕΣΗΕΜ-Θ

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

H πολυβραβευμένη «Κατσαρίδα» από τον «Μικρό Βορρά» ανεβαίνει στην ταράτσα της  ΕΣΗΕΜ-Θ, στην Στρατηγού Καλλάρη 5 για δύο παραστάσεις.

Σήμερα,  Τετάρτη 6/9, και την Πέμπτη 7/9, ο σκηνοθέτης Τάσος Ράτζος καλεί τους φίλους του θεάτρου σε ένα ντανταϊστικό εξωφρενικό εγχείρημα, με την υπογραφή του  Βασίλη Μαυρογεωργίου.

Πρόκειται για ένα αντιηρωικό ντανταϊστικό μιούζικαλ με δύο ηθοποιούς και τρεις μουσικούς, που μιλάει για τις απίθανες περιπέτειες μιας μικρής κόκκινης κατσαρίδας και τον διακαή πόθο της ν’ ανέβει στο φεγγάρι.

Ένας ντετέκτιβ, μία φάλαινα, τεράστια παγόβουνα, ένας ποντικός, η μικρή Θεανώ, ένας εσκιμώος, ακόμα και δραματοποιημένα έντομα, θα είναι μαζί της σ’ αυτό το δύσκολο και περιπετειώδες ταξίδι. Τρεις μουσικοί, μ’ ένα δαιμονισμένο βιολί, μία ηλεκτρική πεταλιέρα, και μία απόκοσμη αλλά και ευαίσθητη φωνή θα συντροφεύσουν, ζωντανά, τη μικρή κατσαρίδα στην αναζήτηση του «άπιαστου».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.