«Γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου» από 3 ως 31 Ιουλίου

|
THESTIVAL TEAM

Από τις 3 ως τις 31 Ιουλίου στο δημοτικό θέατρο Κήπου ο δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει την  29η διοργάνωση  των «Γιορτών Ανοιχτού Θεάτρου».  Όπου θα συμμετάσχουν…

οκτώ θεατρικά σχήματα με ισάριθμες παραστάσεις από το αρχαίο ελληνικό δράμα, το κλασικό ευρωπαϊκό θέατρο και τη νεοελληνική δραματουργία. Η «αυλαία» της διοργάνωσης θα ανοίξει με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και την παράσταση του Κώστα Μουρσελά «Εκείνος κι εκείνος» (3-4/7), ενώ θα το διαδεχθεί το Εθνικό Θέατρο με την παιδική παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα», της Πηνελόπης Δέλτα (6-7/7). Θα ακολουθήσουν ο σεξπιρικός «Άμλετ» από τη θεατρική ομάδα «Εποχή Τέχνης» (11-14/7), το βασισμένο σε κείμενα του Αριστοφάνη έργο «Αχταρμίξ 4» από το θέατρο «Ακτίς Αελίου» (18-19/7), η κωμωδία των Παύλου Μάτεση και Φώτη Σπύρου «Ευτυχώς επτωχεύσαμεν» (20-21/7), το «Μελτεμάκι» του Παντελή Χορν από το Θεσσαλικό Θέατρο (26-27/7) και το σατυρικό δράμα «Ιχνευτές» του Σοφοκλή από το θίασο «anagnosis» (28/7).

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.