Μια συναυλία αφιερωμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα στην Πυλαία

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Μια συναυλία αφιερωμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ. στην Ευαγγελική Εκκλησία της οδού Ποσειδώνος στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Το φωνητικό σύνολο «εν χορώ» που ειδικεύεται στην ερμηνεία παλαιάς και σύγχρονης θρησκευτικής μουσικής θα παρουσιάσει το έργο του D. Buxtehude “in dulci jubilo” με τη συνοδεία μελών της Καμεράτα Αριστοτέλης. Θα ακουστούν επίσης Χριστουγεννιάτικα κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο, καθώς και ελληνικά. Συμμετέχει και η Νέα Χορωδία του Δήμου Καλαμαριάς.

Διευθύνει ο Κωστής Παπάζογλου.

Ο Σωτήρης Μπαμπατζάνης, Δρ. Θεολογίας θα κάνει μια εισήγηση πάνω στο θέμα με τίτλο «Ανθρώπινα δικαιώματα, αγάπης υποχρεώσεις»

Έκτακτη συμμετοχή το νεοσύστατο κουιντέτο πνευστών που ξεκίνησε φέτος στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Crescendo Hellas, φέρνοντας κοντά νέους να συνεργαστούν για ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα με άξονα τον αλληλοσεβασμό, δίνοντας ένα κοινωνικό μήνυμα αγάπης και αποδοχής.

Info:

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 20.00

Ευαγγελική Εκκλησία, οδός Ποσειδώνος, Πυλαία

Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.