Όλα όσα μπορείτε να κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και τα πέριξ

|
ΒΑΣΩ ΛΥΚΟΥΡΙΝΟΥ

Τελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου αυτό που διανύουμε και για ορισμένους είναι η τελευταία ευκαιρία για μια σύντομη απόδραση σε κοντινές παραθαλάσσιες περιοχές ή διπλανούς νομούς για λιγες βουτιές ακόμη, πριν κλείσει και η φετινή καλοκαιρινή περίοδος.

Είτε μείνετε στη Θεσσαλονίκη, είτε περάσετε το διήμερο στα πέριξ, υπάρχουν επιλογές διασκέδασης για όλα τα γούστα.

Το Thestival ξεχώρισε ορισμένες από αυτές και σας τις παρουσιάζει:

«Βάκχες» του Ευριπίδη στα Μερκούρεια

vakxes.jpg

Στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών του δήμου Νεάπολης-Συκεών χτυπά και φέτος τον Αύγουστο η καρδιά του θεάτρου.

Από την ίδια σκηνή, που χρόνια τώρα ο δήμος επιμένει να στηρίζει την τέχνη και ιδιαίτερα το θέατρο, τα «ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2017» μεταδίδουν το μήνυμα ότι ο Πολιτισμός είναι η ψυχή και η κληρονομιά της κοινωνίας μας.

► ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
«Βάκχες» του Ευριπίδη

ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ/ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Στα τέλη του 19ου αιώνα, στην Κωνσταντινούπολη, ένας δονζουανίσκος απατεώνας, που δραστηριοποιείται στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας, προσπαθεί να κατακτήσει την πολύφερνη αλλά αφελή Ευανθία.

Με τη συνδρομή του κουτοπόνηρου υπηρέτη του Γιάννη και κάτω από την πίεση των δανειστών του, σκαρφίζεται μία απάτη, ώστε να καρπωθεί την μεγάλη περιουσία της, εκμεταλλευόμενος την απειρία και την ημιμάθειά της.

Σ’ αυτήν την πάντα φρέσκια και επίκαιρη κωμωδία, που αποπνέει την πολίτικη ατμόσφαιρα της εποχής της, ο Δημοσθένης Μισιτζής, καυτηριάζει την προσκόλληση στους συρμούς, στη μόδα, την ημιμάθεια αλλά και την αχαλίνωτη φαντασία και ευκολοπιστία που επικρατούσε στους νεανικούς κύκλους της ελληνικής κοινότητας. Πιστεύει ότι σε συνδυασμό με τις προσδοκίες για γρήγορο πλουτισμό και κοινωνική ανέλιξη, δημιουργείται το κοινωνικό πλαίσιο που λειτουργεί σαν ο ηθικός αυτουργός της απάτης.

Τιμή εισιτηρίων: 10€ και 5€ παιδικό, ανέργων, πολύτεκνων, ΑμεΑ και άνω των 65 χρόνων

 Όλες οι παραστάσεις θα δοθούν στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης», με ώρα έναρξης τις 9 μ.μ.

20 χρόνια Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών Δήμου Δέλτα

dd.jpg

Το Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών, που διοργανώνει ο Κοινωνικός & Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Δέλτα, συμπληρώνει 20 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στη μουσική σκηνή, με τη σημαντική παρουσία του στον διεθνή μουσικό ορίζοντα να υπογραμμίζεται με σπουδαίες κριτικές από τον εθνικό Τύπο και τα διεθνή δίκτυα (όπως η IFEA – Παγκόσμιο Δίκτυο Φεστιβάλ και η WASBE – Παγκόσμια Ένωση Αρχιμουσικών).

Το Φεστιβάλ άρχισε την περασμένη Τετάρτη και ολοκληρώνεται το Σάββατο 26 Αυγούστου. Η τελετή λήξης θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου, στις 20.30.

Νωρίτερα, στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση στους κεντρικούς δρόμους της Σίνδου με παρέλαση των μουσικών τμημάτων σε πρωτότυπους σχηματισμούς.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 Αυγούστου

Παρελάσεις

Κεντρικοί δρόμοι Σίνδου, ώρα 7.00μμ
«Λέηδα» Δημοτική Ορχήστρα Πνευστών, ΙΣΠΑΝΙΑ
«Τσιτσερίνο» Νεανική ορχήστρα πνευστών, ΙΤΑΛΙΑ
Νεανική Ορχήστρα πνευστών Λόβετς , ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
«Αρμονία» Συμφωνική μπάντα δήμου Παραλιμνίου, ΚΥΠΡΟΣ
Ορχήστρα πνευστών Πολυτεχνείου Ρίγα, ΛΕΤΟΝΙΑ
Ορχήστρα Magic Brass (Λαμία) ΕΛΛΑΔΑ
Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Λαγκαδά, ΕΛΛΑΔΑ
Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Καλαμαριάς, ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Λήξης

Αύλιος χώρος Κέντρου πολιτισμού Σίνδου, ώρα 9.00μμ
Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Καλαμαριάς, ΕΛΛΑΔΑ
Απονομές
Συναυλία Ορχήστρας Φεστιβάλ

4o Taratsa International Film Festival

taratsa.jpg

Το Taratsa International Film Festival επέστρεψε ανανεωμένο και μας ανεβάζει για ταινία στην ταράτσα!

Οι χώροι προβολών είναι έξι. Οι τρεις είναι ήδη γνωστοί από τις προηγούμενες διοργανώσεις (Τ2: ΕΣΗΕΜΘ, Τ3: Δ.Σ.Θ., Τ5: Urania bar). Φέτος, προστίθενται ακόμη τρεις νέοι. Η ταράτσα Τ1 φιλοξενείται στη Λέσχη Θεσσαλονίκης, γνωστή και ως Λέσχη Μπριτζ, στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Νίκης, στο λευκό διατηρητέο κτίριο με τον αριθμό 63. Ο νέος ξενώνας της πόλης, το Stay Hostel της Ίωνος Δραγούμη 61, για 5 ημέρες μετονομάζεται σε ταράτσα Τ4, ολοκληρώνοντας τη λίστα των τεσσάρων σημείων προβολής του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος. Η τρίτη προσθήκη γίνεται στο γνωστότερο σημείο της πόλης, ακριβώς δίπλα από τον Λευκό Πύργο, το Cafe Θέα/tro στην ταράτσα του Βασιλικού Θεάτρου, όπου κατά τη διάρκεια του 4ου Taratsa IFF θα το βρείτε ως ταράτσα Τ6. Εκεί θα μπορείτε να απολαύσετε ταινίες από το Τμήμα Παράλληλων Προβολών.

Φέτος, μπορείτε να απολαύσετε και τις 70 ταινίες του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος, για πρώτη φορά µε ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

Η γενική είσοδος για τις προβολές του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος είναι 5€, και 3€ για φοιτητές, ανέργους και άτομα άνω των 65 ετών. Η είσοδος στις προβολές του Τμήματος Παράλληλων Προβολών είναι ελεύθερη.

* Η αγορά του εισιτηρίου μπορεί να γίνει μόνο την ημέρα της προβολής και μόνο από το χώρο της προβολής. Όλοι οι χώροι προβολής ανοίγουν στις 20:30. Υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής κράτησης θέσεων, από τις 21/08 έως τις 27/08, κάθε μέρα από τις 10:00 μέχρι τις 19:00. Η κράτηση ισχύει μέχρι και 5 λεπτά πριν την έναρξη της προβολής.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Μελωδιστές και Κουμπανία “Πέτρος & Πέτρος” στη Μονή Λαζαριστών

Melwdistes.jpg

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών φιλοξενεί στην Ανοιχτή Σκηνή του, με ελεύθερη είσοδο για όλους, το αγαπημένο συγκρότημα των «Μελωδιστών», το Σάββατο 26 Αυγούστου, στις 21:00.

Φέτος, οι «Μελωδιστές» συμπράττουν με το 5μελες μουσικό συγκρότημα «Koumpania» από τη Γερμανία. Το συγκρότημα αυτό ίδρυσε ο Peter Korff, δάσκαλος του Πέτρου Μαυρόπουλου, και μαζί με τους «Μελωδιστές» θα παρουσιάσουν διαχρονικά ελληνικά και διεθνή τραγούδια.

Στη συναυλία θα ακουστούν, μεταξύ άλλων, τραγούδια των Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνου Χατζηδάκι, Leonard Cohen, καθώς και παραδοσιακά τραγούδια από την Ελλάδα και τη Γερμανία.

Info:

Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη
Σάββατο 26 Αυγούστου
Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Το όνειρο της Πέππα στη Μονή Λαζαριστών

peppa.jpg

«Το Όνειρο της Πέππα» η επίσημη θεατρική παράσταση που παίζεται σε Μ. Βρετανία και Αμερική μετά την μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη «ταξιδεύει» σε όλη την Ελλάδα.

Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της Entertainment One (eOne) Peppa Pig.

Το έργο πραγματεύεται τη δύναμη του ονείρου στην τρυφερή παιδική ηλικία και την πραγματοποίηση του μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, καθηλώνοντας τους μικρούς θεατές με ευφάνταστη μυθοπλασία και θεατρική γλώσσα.

Η Πέππα το Γουρουνάκι, ο μπαμπάς Γουρουνάκης, η μαμά Γουρουνίτσα, ο Τζορτζ, η Μαντάμ Γαζέλα, ο Ντάνι Σκυλάκης, ο Πέντρο Πόνυ, η Σούζυ Προβατίνα και η Ρεβέκκα Κουνέλη σας περιμένουν να ζήσετε μαζί τους το « Όνειρο της Πέππα», ένα σύγχρονο παραμύθι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, από τη ομώνυμη επιτυχημένη σειρά Peppa Pig μεταφερμένο στην Ελληνική πραγματικότητα.

Info:

Θεσσαλονίκη, Κυριακή 27 Αυγούστου – Ώρα 20:30
Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 25-27, Σταυρούπολη
Τηλ. 2310 589200

Γιορτή σταφυλιού στο Ν. Ρύσιο

Stafylia.jpg

Γιορτή σταφυλιού και τρύγου θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Ρύσιο το Σάββατο 26 Αυγούστου, στο Αθλητικό Κέντρο της περιοχής.

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 20:30 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Η γιορτή σταφυλιού στο Νέο Ρύσιο ξεκίνησε το 1983, σαν μια προσπάθεια προβολής της καλλιέργειας του αμπελιού, του σταφυλιού και των παραγώγων του.

Σήμερα πλαισιώνεται από ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις: Συναυλίες, εκθέσεις, παραδοσιακά χορευτικά σύνολα. Στην φετινή εκδήλωση ο Λαογραφικός Σύλλογος, «Η Αρετσού», θα παρουσιάσει ένα μουσικοθεατρικο δρώμενο με χορούς και τραγούδια. Οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο για να τον κεράσουν γλυκό σταφύλι και καλό κρασί. Μάλιστα, στη γιορτή θα υπάρχει έκθεση ποικιλιών σταφυλιού και των παραγώγων τους, γευσιγνωσία οίνου, έκθεση κρασιού και τσίπουρου.

Οι αμπελουργοί, με τραγούδια, χορούς και γλέντια, που γίνονται στους αμπελώνες εξέφραζαν ανέκαθεν τις ευχαριστίες τους στο Θεό ή τους θεούς για την καλή σοδειά. Στα αμπελοχώρια, δηλαδή στα χωριά που το σταφύλι αποτελούσε το βασικό πόρο ζωής τους, η πρώτη μέρα του τρύγου χαιρετίζεται με τύμπανα, νταούλια και τραγούδια και ο τρύγος έχει τη μορφή αληθινού πανηγυριού.

Το πανηγύρι του τρύγου κορυφώνεται στο πατητήρι. Με γέλια και τραγούδια πατούσαν τα σταφύλια για να βγει ο περίφημος λαμπερός χυμός για να φτάσει στα ποτήρια που «τσουγκρίζουν» εις υγείαν!

Βαλκανική πλατεία στη Νεάπολη

 balkanikh plateia.jpg

H Βαλκανική Πλατεία 2017 του Δήμου Νεάπολης-Συκεών φιλοξενείται στην περιοχή Στρεμπενιώτη στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης, 27 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου.

Eίναι ο σημαντικός αυτός πολιτιστικός θεσμός που αποτελεί θαυμάσια αφορμή για την ετήσια συνάντηση καλλιτεχνών από τις βαλκανικές χώρες.

Γιορτή συνύπαρξης λόγων και εικόνων, ανθρώπων και παραδόσεων.

Μουσική, τραγούδι, χορός, εικαστικά, βιβλίο, γαστρονομία.

18 χρόνια, με χορό και τραγούδι, γκρεμίζουμε τις διαφορές, εξυψώνουμε τη φιλία

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ (ρολόι) 19:00 Προάγγελος
3ο-5ο δημ. σχολείο Νεάπολης: Παράσταση Καραγκόζη από το Σκιοθέατρο Αγαπίου, Πεζόδρομος Αθ. Διάκου.

 Γιάννης Πλούταρχος & Πέγκυ Ζήνα στο Politia live clubbing

ploytarxos zhna.jpg

Γιάννης Πλούταρχος & Πέγκυ Ζήνα στο Politia live clubbing‎, για όσους έμειναν στην πόλη και επιιθυμούν να περάσουν μια βραδιά με καλή λαϊκή μουσική.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Info:

Politia live clubbing‎, 14ο χλμ Θεσ/νίκης – Μηχανιώνας, περιοχή αεροδρομίου
τηλ. κρατήσεων 2310 486956

Ο Νίκος Βέρτης στο Οrama the music show

verths.jpg

Ο Νίκος Βέρτης, μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Αθήνα, ανέβηκε Θεσσαλονίκη.

Μοναδικός καλλιτέχνης, ανήσυχος και δημιουργικός ο Νίκος Βέρτης με την εξαιρετική φωνή και την άψογη σκηνική παρουσία, στο Οrama the music show, φέρνει μαζί του τα τραγούδια του – τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει – το κέφι και τη «θετική» του ενέργεια και κυρίως την ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση.

Μαζί του θα εμφανίζονται οι Δημήτρης Καραδήμος, Αθηνά Μανουκιάν, Άννα Καμαρινού, Κική Σαββίδου και ο εξαιρετικός Δήμος Μπέης, οι οποίοι υπόσχονται ένα δυνατό, κεφάτο και εκρηκτικό λαϊκό πρόγραμμα με αγαπημένες επιτυχίες του χθες και του σήμερα.

Τιμές:

160 ευρώ φιάλη απλή

180 ευρώ φιάλη σπέσιαλ στα τέσσερα άτομα.

80 ευρώ κρασί στα δυο άτομα…

20 ευρώ εισιτήριο στο μπαρ με ένα ποτό

Info:

Οrama the music show (14o χλμ Θεσ/νίκης – Μηχανιώνας, περιοχή αεροδρομίου, 2310 472323)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 424058, 2310 476720

Στα πέριξ:

4th Toumpa River Party στο Κιλκίς

toympa.jpg

Το 4th Toumpa River Party παρουσιάζει το γνωστό ελληνικό μουσικό συγκρότημα “Κίτρινα Ποδήλατα”.

Η βραδιά της 26 Αυγούστου προβλέπεται μαγική καθώς με παρέα τους Γιώργο και Αλέξανδρο Παντελιά που είναι οι εμπνευστές και δημιουργοι και τα μοναδικά μέλη,το TRP ήρθε η ώρα να αλλαξει επίπεδο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το 4thTRP ξεκινάει στις 21.30 το Σάββατο 26 Αυγούστου

Γαλλικός, Κιλκίς

Επτά επί Θήβας στα Ν. Μουδανιά

epta epi thbas.jpg

Η εξαιρετικά δυνατή πολιτική τραγωδία του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης Λιθουανού Τσέζαρις Γκραουζίνις και σε μετάφραση του ποιητή Γιώργου Μπλάνα, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 26 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών στις 9.30 μμ.
Ο Γιάννης Στάνκογλου ερμηνεύει τον ρόλο του Ετεοκλή, η Κλειώ Δανάη Οθωναίου την Αντιγόνη, η Ιώβη Φραγκάτου την Ισμήνη, ο Γιώργος Καύκας τον Άγγελο, ο Αλέξανδρος Τσακίρης τον Κήρυκα, ο Γιώργος Παπανδρέου τον Πολυνείκη και μαζί τους ένας 14μελής χορός ηθοποιών.

Λίγα λόγια για το έργο

Η σύγκρουση των δύο γιων του Οιδίποδα είναι το θέμα των «Επτά επί Θήβας». Μετά την αποκάλυψη των φρικτών πράξεών του, ο Οιδίποδας άφησε τον θρόνο στους δύο γιους του, τον Ετεοκλή και τον Πολυνείκη. Εκείνοι συμφώνησαν να κυβερνούν τη Θήβα εναλλάξ. Ωστόσο, όταν ήρθε η σειρά του Πολυνείκη να αναλάβει την εξουσία, ο Ετεοκλής δεν τήρησε την υπόσχεσή του. Αυτό προκάλεσε την οργή του Πολυνείκη, ο οποίος συμμάχησε με τον βασιλιά του Άργους Άδραστο και οργάνωσε εκστρατεία εναντίον της Θήβας. Επτά αρχηγοί από κάθε ένα από τα δύο αντίπαλα στρατεύματα παρατάχτηκαν εκατέρωθεν των επτά πυλών της πόλης. O Ετεοκλής και ο Πολυνείκης κατέληξαν να βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλο στην έβδομη πύλη.

Ο Ετεοκλής είναι ο μοναχικός κεντρικός ήρωας της τραγωδίας. Η Θήβα βρίσκεται σε ασφυκτική κατάσταση πολιορκίας κι εκείνος προσπαθεί να οργανώσει την αντεπίθεση, σε μια μάχη καταδικασμένη να καταλήξει χωρίς πραγματικό νικητή.

Info:

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ

Κανονικό εισιτήριο: 15 €
Τιμή προπώλησης: 12 €
Φοιτητικό/ Άνω των 65 / Ομαδικό: 10 €
Τιμή προπώλησης μέσω ηλεκτρονικής κράτησης
(έως και 15 ημέρες πριν από την παράσταση): 10 €
ΑΜΕΑ & Συνοδοί ΑΜΕΑ: 8 € *

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο.Γ.Α. ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017

«Ιφιγένεια εν Αυλίδι» στο αρχαίο θέατρο Δίου

ifigeneia.jpg

Η τραγωδία του Ευριπίδη «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» σε Μετάφραση του Διακεκριμένου ποιητή Γιώργου Μπλάνα σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη – Μανώλη Δούνια & Μουσική Σταμάτη Κραουνάκη, με τους Αιμίλιο Χειλάκη, Αθηνά Μαξίμου, Λένα Παπαληγούρα & 9μελή γυναικείο Χορό σε καλοκαιρινή περιοδεία.

Μία από τις ωραιότερες δημιουργίες του Ευριπίδη, η τραγωδία «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», ξεκίνησε την περιοδεία της από Αθήνα και συνεχίζει σε ολόκληρη την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια.

Με συνοδοιπόρους την -ειδικά γραμμένη για την παράσταση -πρωτότυπη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη, την καινούρια μετάφραση του διακεκριμένου ποιητή Γιώργου Μπλάνα και υιοθετώντας το πρότυπο των τριών υποκριτών, ο Αιμίλιος Χειλάκης γίνεται Αγαμέμνονας και Αχιλλέας, η Αθηνά Μαξίμου γίνεται Κλυταιμνήστρα και Μενέλαος και η Λένα Παπαληγούρα Ιφιγένεια και Πρεσβύτης.

Μαζί τους ένας 9μελής γυναικείος χορός που με ζωντανή μουσική σας αφηγούνται ην τραγική ιστορία της Ιφιγένειας και κυρίως τις συνθήκες που οδήγησαν στη θυσία της.

Κυριακή 27 Αυγούστου, στο Αρχαίο Θέατρο Δίου.

Ώρα έναρξης: 21.30.

Συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Λιτοχώρου

sax.jpg

Aρχαιολογικές ομιλίες, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές συναυλίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2017, κατά το μήνα Αύγουστο.

Το πρόγραμμα για το Σάββατο 26 Αυγούστου:

Συναυλία «Olympic Sax Festival»,
Ανοιχτό Θέατρο Λιτοχώρου, Λιτόχωρο

Ώρα έναρξης: 21.00.

Greek Gastronomy Festival στο Porto Carras

gf.jpg

Η ελληνική γαστρονομία έχει την τιμητική της αυτό το καλοκαίρι στο Porto Carras Grand Resort. Ο δημοφιλής Στέφανος Διαμαντόπουλος, βάζει την ποδιά του και μας ξεναγεί στη μαγεία της ελληνικής κουζίνας στο Reflections Wine & Drinks Bar στο ξενοδοχείο Μελίτων του Porto Carras Grand Resort.

Απολαύστε ένα μενού 4 πιάτων συνοδεία εκλεκτού οίνου απο το Κτήμα Πόρτο Καρράς.

Η απολαύση φέτος μιλάει μόνο ελληνικά.

Τηλ.2375077000

Ιnfo:

Σάββατο 26 Αυγούστου
Porto Carras Grand Resort
Νέος Μαρμαράς, Χαλκιδική

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.