Στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά έρχεται μία από τις καλύτερες ομάδες  bartender στον κόσμο.

Την  Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, η ομάδα των The Clumsies (Νο9 στη λίστα των The World’s Best Bars για το 2016), ο Βασίλης Κυρίτσης (Greek World Class Winner 2012) και ο Νίκος Μπάκουλης (Greek World Class Winner 2011), έρχεται στο “Γορίλα”, στο  πλαίσιο των Guest Bartending  events που διοργανώνει το bar,  με συναδέλφους του από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το The Clumsies

Από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του, το The Clumsies κατάφερε να κερδίσει σημαντικές παγκόσμιες διακρίσεις. Το 2015 ο θεσμός «World’s 50 Best Bars», που αναδεικνύει τις τάσεις γύρω από την κουλτούρα του cocktail σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριέλαβε στη λίστα του το The Clumsies στη θέση 22 και το 2016 ανεβαίνει στην εντυπωσιακή θέση 9. Παράλληλα η ομάδα του The Clumsies, «τρέχει» μια σειρά από ευρηματικά projects όπως το πρώτο pop up bar της Ελλάδας το “PALMITAS”, των λίγων ωρών μοναδικό “The Clumsies Hotel Pop Up Bar”, το “The Clumsies Asian Pop Up Bar” και πολλά άλλα.

O Γορίλας

Ο Γορίλας είναι το νέο bar της Θεσσαλονίκης από τους δημιουργούς της The Bar Testament και του Pig Nose. Ο Γορίλας βρίσκεται σε μία από τις παλιότερες, ιστορικότερες και ομορφότερες περιοχές της πόλης, τα Άνω Λαδάδικα, στη Βεροίας 3, σε ένα χώρο industrial, minimal αλλά ταυτόχρονα ζεστό και funky με handcrafted λεπτομέρειες.

Info

Βεροίας 3, Άνω Λαδάδικα

Official FB Page: https://www.facebook.com/gorillabarskg/

Official Instagram Page: https://www.instagram.com/gorillabarskg/