“Tribute to the divas: Whitney Houston – Barbra Streisand” στο Βασιλικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού παρουσιάζουν μία μουσική βραδιά με τίτλο “Tribute to the divas: Whitney Houston – Barbra Streisand”.

Σε αυτή συμμετέχουν η Σία Κοσκινά και η Εύη Σιαμαντά. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, στις 21:00, στο Βασιλικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη.

Ένας μοναδικός φόρος τιμής σε δύο πολυβραβευμένες καλλιτέχνιδες, που το έργο τους υπήρξε τόσο δημοφιλές και διαχρονικό, ώστε να επηρεάσει μέσω τν παγκόσμιων μουσικών charts, την μουσική βιομηχανία επί σειρά ετών και να αφήσει ένα ηχηρό, αλησμόνητο στίγμα στο πέρασμά του.

Μια χολιγουντιανή βραδιά υπό το πρίσμα και την σκηνοθετική επιμέλεια της Άντας Τσεσμελή Edwards, την παγκέτα του Κωνσταντίνου Παγιάτη με την 15 μελή ορχήστρα του και την σκηνογραφική πινελιά του Θανάση Κολαλά. Οι εξαίρετες performers Σία Κοσκινά και Εύη Σιαμαντά θα μας ταξιδέψουν στο κινηματογραφικό παρελθόν της Barbra Streisand και της Whitney Houston, παρουσιάζοντας τους θυελλώδεις έρωτες τους, μέσα από ένα old time classic ρεπερτόριο που σημάδεψε δεκαετίες ολόκληρες.

Concept/Σκηνοθεσία/Φωτισμοί: Άντα Τσεσμελή Edwards
Μαέστρος/Ενορχηστρωτής: Κωνσταντίνος Παγιάτης
Σκηνογραφία/Ενδυματολόγος: Θανάσης Κολαλάς
Τεχνική επιμέλεια: Παναγιώτης Κουντουράς
Ερμηνεύουν: Σία Κοσκινά/Εύη Σιαμαντά
Guests: Tap dancer Θάνος Δασκαλόπουλος & Gospel Choir

Τιμή εισόδου: 15 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: στα κεντρικά εκδοτήρια του Βασιλικού Θεάτρου – τηλ: 2315200200

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.