Σήμερα η πρώτη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στη Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

Μετά από έναν χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή και την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Χαρούλης θα κάνει και φέτος, ένα μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.

Ο αγαπημένος Γιάννης Χαρούλης, που αναγνωρίζεται πια για την αυθεντική και ειλικρινή του στάση απέναντι στη μουσική του και τον κόσμο, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, για μία μεγάλη συναυλία σήμερα στο Θέατρο Γης.

Ο Γιάννης Χαρούλης υπόσχεται και φέτος να μας ταξιδέψει σε άλλους τόπους και άλλες εποχές, από το χθες μέχρι το σήμερα , με αγαπημένα τραγούδια μπλεγμένα όπως πάντα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης. Χωρίς να παύει να πειραματίζεται κάθε φόρα , πάντα με σεβασμό και διατηρώντας την ουσία της μουσικής και των στίχων, μας καλεί να γίνουμε ένα, αγκαλιάζοντας αυτή τη μουσική εμπειρία και τραγουδώντας παρέα.

Μαζί του οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης/λύρα, Μιχάλης Καλκάνης/ κοντραμπάσο, Βασίλης Μπαχαρίδης/ κρουστά, Κωνσταντής Πιστιόλης / πνευστά, Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ κιθάρα, Πάνος Τόλιος / τύμπανα.

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 11€ φοιτητικό – ανέργων και 13€ γενική είσοδος.

Και δεύτερη συναυλία λόγω sold out

Η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη που έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουνίου στο Θέατρο Γης είναι sold out.

Για το λόγο αυτό, θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη συναυλία την Πέμπτη 2 Ιουνίου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 11€ φοιτητικό – ανέργων και 13€ γενική είσοδος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9217593, aftofoto@aftofoto.gr.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.