“Το τυχερό 13” το άλλο Σάββατο στη Θέρμη

|
THESTIVAL TEAM

“Το τυχερό 13′”της Δώρας Σκαρλάτου θα παρουσιάσει το επόμενο Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου η εφηβική θεατρική ομάδα της Πειραματικής Σκηνής…

Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης «Θεάτρου Όραμα». Το έργο θα ανέβει στο Θέατρο του πολιτιστικού κέντρου Θέρμης, στις 20:00 με τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ.

Η παράσταση αφορά 13 παιδιά τα οποία ζουν σ’ ένα ορφανοτροφείο. Αναπάντητα ερωτήματα στο πως βρέθηκαν εκεί και γιατί, τα οδηγούν σε φοβίες, απωθημένα, ανασφάλειες, συγκρούσεις με τον εαυτό τους και μεταξύ τους. Μεγαλώνουν όλα μαζί και το καθένα μόνο του. Στον ίδιο χώρο, με μια κοινή συνθήκη που τους ενώνει, κι όμως το κάθε παιδί αντιμετωπίζει διαφορετικά το παρελθόν και το μέλλον του. 13 παιδιά ακριβώς μια στήλη ΠΡΟ-ΠΟ. Θα ‘ναι τυχερό το 13άρι που γράφουν; Θα γίνει κάτι να τους αλλάξει τη ζωή; Και σίγουρα αυτό δε θα είναι τα χρήματα που θέλουν να κερδίσουν αλλά αυτό που πραγματικά τους λείπει. Η αγάπη!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.